Det var överkokt ris och lite sås med typ 15 gram seg kyckling.
Låter som standardcatering från USA. Alltid sämre därifrån känns det som.
Det var överkokt ris och lite sås med typ 15 gram seg kyckling.
Åkte EWR-ARN i början av december samt i början av februari fick vid båda tillfällena oxfilé som var perfekta stekta i min smak, rödare än medium vid båda tillfällena dessvärre inga bilder.Låter som standardcatering från USA. Alltid sämre därifrån känns det som.
Märkligt att man delar ut menyer som anger produkter (presskaffe tex) som finns på andra flygplanstyper. Vad är poängen?
Det gör man inte.
Det finns presskannor. Det fanns på A340n jag flög på för två veckor sen, så det fanns högst troligen även på denna. Finns liksom ingen anledning att det inte skulle göra det.
Det som däremot hände på min första A340-tur var hur en av tjejerna i galley pratade vitt och brett om hur de skulle dölja att de hade dem därför att de är ”så jävla jobbiga att hantera”. Det är ett citat precis som jag hörde det. Och mycket riktigt såg jag inte en enda presskanna på den flygningen.
Det som däremot hände på min första A340-tur var hur en av tjejerna i galley pratade vitt och brett om hur de skulle dölja att de hade dem därför att de är ”så jävla jobbiga att hantera”. Det är ett citat precis som jag hörde det. Och mycket riktigt såg jag inte en enda presskanna på den flygningen.
Diskar verkligen personalen dessa ombord? Annars är det väl bara ställa ner i tråget igen och det diskas när det lastas av, som med allt annat?Enligt flygvärdinnan så kunde man inte beställa det flög både A340 + A330. Mycket möjligt att det är leveransproblem. Hoppas verkligen det inte stämmer enligt vad Hachans upplevde. Det hade varit otroligt pinsamt...
Diskar verkligen personalen dessa ombord? Annars är det väl bara ställa ner i tåget igen och det diskas när det lastas av, som med allt annat?