Senaste nytt

Kampanj: Ansök om SAS Amex Premium senast 11 Juli 2019 och få 30 000 extrapoäng i välkomstbonus

Doffart

Medlem
Fick mitt kort idag efter 3 dagar. Spännande att se om vi alla får våra poäng och hur snabbt dom trillar in efter spendering.
 

intuition

Medlem
Den som postat länken skriver ju att det är kopierat från SAS hemsida, så om du är osäker kan du ju gåt till SAS hemsida själv och verifiera.

I e-post-utskicket finns en annan länk som SAS sedan omvandlar till en länk som liknar det som postats. Även via den vägen får man inte upp något som bekräftar att man signat upp via en speciell kampanj.
 
Med andra ord inga print screens att ta i händelse av att man inte får sina poäng
Ähh, det är väl bara att dra en vit lögn om att din kamrat har pratat med kundtjänst och att samtalet finns inspelat. Vill dom ha bevis på det så finns det iaf 2 st här inne som säkerligen kan hjälpa till med den saken.
Har svårt att se att Amex driver det så långt.
 

Doctor-X

Medlem
För att erhålla bonusen på 30.000p står det att man skall spendera 45k, 3 månader i följd. Skaffar man kortet nu, innebär det då att man måste spendera detta under juli, augusti, september (dvs egentligen bara 2,5 mån?) eller har man 3 månader på sig från det datum kortet blir utfärdat?
 
Problemet är väl att Amex inte behöver driva något utan bara låta bli att ge poäng. Det är ju den kortinnehavare som känner sig felbehandlad som behöver driva sin sak.
Man kan se det från båda håll. Visst kan man ju driva detta till jordens ände om situationen skulle uppstå, men tvivlar starkt på att Amex ens skulle orka argumentera emot för 30’ poäng.
 
Toppen