Senaste nytt

SAS Diamod event Stockholm den 27 september

P-L

Medlem
DSC_0449.JPG
DSC_0450.JPG



Förtydligande om pooling:

Det fanns en live beta man kunde använda på plats, det verkade alltså inte finnas publikt ännu. Launch skulle vara "förhoppningsvis i oktober men vill inte lova så jag säger later this year"

Det funkade som så att man kan slå ihop sitt konto med upp till 7 pers. Det finns ingen begränsning i vem det kan vara (familj/vänner/kollegor). En person blir huvudägare som fritt kan disponera den totala summan av poäng. Varje användare kan se sin andel av poängen samt totalsumman. När en användare lämnar poolen tar den med sig sina poäng. Förbrukningen av poäng funkade som så att de äldsta poängen förbrukas först. Det är alltså inte jämnt fördelat. De var medvetna om att det kanske inte var helt önskvärt men vill gärna släppa något fort och sen jobba på att förfina det.
 

Canadien

Medlem
OK, ungefär som BA:s pool då, till skillnad från att där dras poängen procentuellt från alla konton. Sade de något om baspoängpool?
 

agehall

Medlem
Avis matchar till avis presidents club, diamond one time, one year, pandion varje år så länge du är pandion

Det där måste ju vara den minst meningsfulla förmånen, någonsin - vem här har inte hyrt 20+ hyrbilar från Avis!? Det är väl bättre att de bara säljer oss 10k EB-poäng för en sisodär 700kr rakt av. Jag behöver inte ens få en hyrbil med på köpet.
 
Toppen