Senaste nytt

Bäst och billigast Premium Economy mellan Europa och NYC?

Magino

Medlem
:confused:

Menar du flexibla Economy Flex biljetter med plats i Economy? Inte har väl LH någon "mellankabin"?!? (Om man inte ser Business som mellankabinen mellan Economy och First, vill säga...)

Menar nog att LHs Business inte är den bästa. Men när 747-8 levereras kommer de ha en ny business med fully flat stolar.
 
WTP går att uppgradera till CW, och till/från NY kostar det bara 20.000 t.o.r. om man nöjer sig mig sträckan LHR-JFK/EWR ett riktigt klippt, har man inte tillräckligt med poäng är det t.o.m meningsfullt att köpa för att uppgradera, speciellt just nu när det är 25% bonus.(20.000 skulle kosta €312)

Såg också det, mycket bra pris! Hur funkar det om man bokar en award biljett på detta sätt? Alltså från PE till C. Får man några miles/TP och i sådana fall får man genom PE eller för C?
 

cmj

Medlem
:rolleyes: För det första kostar SAS rejält mycket mer än BA, ibland nästan lika mycket som BA business.
SAS rear aldrig BA rear ofta, som t.ex nu. Till NY kostar det 8745kr medan typiskt SAS pris verkar vara 14 576kr

Igen...."You get what you paid for..." med BA måste du via LHR och med SAS flyger du direkt...:)
 

cmj

Medlem
och för detta betalar man nästan dubbelt så mycket, och får dessutom samma mat som i ekonomi.

Det må ju vara hänt, men onekligen finns det ju tillräckligt många som är villiga att betala mer för att flyga direkt, annars hade priserna säkert varit lägre. Vad jag har förstått så verkar ju SAS Interkontinental rulla på ganska bra.
 
Toppen