Det stod med all säkerhet Kobebiff, men det behöver inte vara det för det. Cheesecake Factory säljer hamburgare med Kobekött för under 20 dollar...Senast jag såg priset på Kobekött, iof ska vi nu skilja på Wagyu och Kobekött då Kobekött endast får kallas de om det är ifrån Kobe regionen, liknande koncept som Champagne.
Bistro Bon i Stockholm har Wagyu Entrecote +7 (marmoreringsgraden) för 425 kr, ca 300 gram vilket jag tycker är oslagbart.
Ica medborgarplatsen sålde häromveckan Kobebiff +6-7 för 1290kr kilot.
De kan va Kobekött men lägre marmoreringsgrad som @Henrik_B pratar om.
Ja, det låter onekligen billigt.425kr för 300g wagyu låter lite för bra för att vara sant imho.
Kollar man nere i vänstra hörnet så står det där... Dom hade höjt priset till 475 kr nu..425kr för 300g wagyu låter lite för bra för att vara sant imho.
Jag undrar om det där är Wagyu. Enligt mina japanska kollegor är även det en ursprungsbeteckning. Således är chilensk Wagyu ett motsättning.Kollar man nere i vänstra hörnet så står det där... Dom hade höjt priset till 475 kr nu..
http://bistrobon.se/assets/BistroBon_Kväll_20nov_2014_02.pdf
Bra kött är de det kan jag lova då jag ätit där ett par gånger. Men om de är för billigt så får jag be dom om förpackningen för att dubbelkolla.
Ja precis. Det spelar inte någon roll om det heter Cava, Sekt eller Champanskoje om ett glas bubbel smakar bra, eller hur?Det är fortfarande väldigt billigt skulle jag säga. Men skit sak samma - är det en köttbit som smakar bra så spelar det mindre roll vad det var för ko från början tycker jag.
Ja precis. Det spelar inte någon roll om det heter Cava, Sekt eller Champanskoje om ett glas bubbel smakar bra, eller hur?
Det stämmer till 90%. Dock finns en psykologisk effekt. Visst har löjrommen blivit godare ju exklusivare den blivit. Det kanske hänger ihop med att ju dyrare/exklusivare någonting är desto mer anstränger man sig för att njuta av det