Agreed! Maten är oslagbar. Har inte ätit en måltid i Korea som jag inte varit supernöjd med.
Då har du nog som tur inte varit där jag har ofta har ätit... har aldrig ätit så dåligt som i Korea, det är så illa så att jag nästan gruvar mig för att åka dit.
Visst finns det mycket gott i Korea men i andra ändan av skalan hujja...Urk!
Personalmatsal på tung industri: Tänk unken fuktig matsal i källaren, maten serveras av mattanter inklädda i plast från topp till tå samt visir för ansiktet... genom att slafsa upp den med gummihandsklädda händer direkt på brickan som är av typen med olika fack i bleka pastellfärger. Värmen är ofta 35C i matsalen, och vatten kryddat med unket te serveras först efteråt vid utgången precis vid stationen där man dumpar matrester och bricka.
Gillar verkligen koreans barbecue, premiumkött,, goda grönsaker och spännande inälvsmat med goda kryddor.
Rå lever, isad kmichi och sesamoljemarinerad gomage med koriander är godare tillbehör än man kan tro. Speciellt med en koreansk öl och soju av hög kvalitet till.
Dessutom så håller jag med om att Seoul är en stor stad, lätt att bara virra runt utan att hitta det man vill, så en bra plan är guld värt