Senaste nytt

Lounge på Linköpings flygplats

lnixon

Medlem
Det är många nyheter för LPI nu; i dagens nyhetsbrev berättas att det i januari kommer att öppnas en lounge för innehavare av Flying Blue- eller Eurobonus-guld.

Det ska bli intressant att se om det verkligen är specifikt Flying Blue och Eurobonus det gäller, eller om även Skyteam- och Star Alliance-guld kommer att kunna komma in.
 
Linköpings flygplats berättar på Facebook att loungen är tillfälligt försenad:
Som vi berättat om tidigare blir vi den första regionala flygplatsen i Sverige med egen business lounge. Enligt planen skulle vi ha invigt vår fina lounge den här veckan men ibland händer saker som vi inte kan råda över. När möblerna kom till Sverige förra veckan var de helt sönderslagna, troligen efter en olycka på vägen och sedan har man lastat om de krossade lådorna och kört vidare mot Sverige..

Men skam den som ger sig! I samarbete med MIO Public kommer loungen möbleras med tillfälliga, men mycket fina möbler, innan en ny sändning kommer om ca 3 veckor. I morgon börjar inredningsarbetet, vi håller er uppdaterade här på FB om utvecklingen!
 

nilsson

Medlem
Nu sitter jag i loungen och äter fullt gångbar fralla. Lösningen är lite lustig, då man får kod till loungen vid incheckningen, som man sedan använder för att öppna dörren. Väl inne så finns förutom smörgåsar en kaffeautomat, delicato-bakverk, choklad, karameller, coca cola och loka. Dessutom ett bra utval av te. Allt vad man behöver klockan 05 i min mening.
 
Toppen