Senaste nytt

BusinessClass.se Loungen™ 2014

Status
Stängd för vidare inlägg.

vega

Medlem
Hälsningar från BA Galleries Club Lounge South. Har ätit en hälsosam frukost bestående av en härlig croissant och en cola light! :) Snart väntar dagens andra flygning, BA world traveller plus till MIA, sen vidare med AA till Costa Rica. Nästan 24h resande idag.
 

Hissen

Medlem
Hälsningar från SAS Arlanda Gold Lounge. Knappt en plats ledig här, smockfullt. På väg till Dongguan via CPH, PEK och SZX.
 
Last edited:

johhenrik

Medlem
Sitter i First Class lounge på DXB. Här har de möblerat om sen jag var här senast. Nu påminner det om en dassig bussterminal... Hur som, maten är helt okej här. Om man flyger på morgonen har de jättebra frukost med ägg etc på beställning. Denna är fortfarande, trots bussterminalkänsla, bätre än *G-loungen som är för sorglig. Här är det iaf avskilt mot terminalen, till skillnad mot *G-loungen, som bara är en inhägnad del... lite som loungerna på PVG, för er som varit där.

Boardar om nån timme mot Istanbul med TK.
 

dino_81

Medlem
Hälsningar från Emirates Lounge, Hongkong. Inväntar EK381 mot Dubai för vidare befordran till Stockholm. Tjusig lounge tycker jag.
 

Senator

Moderator
Cathay Pacific First på LHR T3... Nästan ensam, lugnt... Skönt... Bild a la BC.se stil....

photo.JPG
 

Agö

Medlem
SAS Gold Kastrup i väntan på LH831 till Frankfurt. Lite tomatsoppa och köttbullar får inleda en förhoppningsvis grym upplevelse signerad Lufthansa.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen