Senaste nytt

Aegean Airlines växer rejält 2013

Palazzi

Medlem
Kanske är det hypen på Businessclass.se, eller kanske är det bara ett naturligt steg i bolaget utveckling - Aegean lanserar mängder med nya flyglinjer under sommaren 2013.

Från huvudstaden, Aten, öppnar linjer till Berlin, Lyon, Manchester, St Petersburg & Baku. Den sistnämnda blir bolagets längsta flygning i österled.

Från de grekiska öarna startar flertalet sommardestinationer från Europa och Tel Aviv. Mest intressant för oss nordbor är troligen linjen mellan grekiska Kalamata & Arlanda. Tyvärr är flygfrekvensen låg, och ger oss inte tillgång till bolagets linjenät (från Athen & Larnaca).

För den som vill utnyttja sin Aegean-poäng maximalt gör det nu bäst genom att flyga MAN-ATH-BAK

Visa antal miles, tid och stor karta på Great Circle Mapper

Då Aegean Miles & Bonus bara tillåter ett byte är detta den längsta flygning du kan göra, om du väljer att flyga med Aegean själva. Givetvis finns möjligheten att använda sina poäng på andra bolag, men Aegean påstås av många leverera Europas bästa business-produkt.

Länk till utförlig information om de nya linjerna: http://airlineroute.net/2013/01/21/a3-ath-s13/
 

Palazzi

Medlem
Mhm... undrar i vilken zon ligger BAK enligt USDM... :) Kan vara ett bra sätt att "positionera" sig i en annan zon...

^^. Jag vet att gränsen för många program ligger mellan Georgien och Baku. Finns iofs fler bolag som flyger till Baku :)

Hade varit smidigt om Estonian Air (om de inte kursar) flugit för 1.400SEK till Baku. Tror tyvärr att både Avianca och United placerar Baku som mellanöstern. Den riktiga vinningen blir om man kan kategorisera det som centralasien (som ofta sträcker sig till Sri Lanka). För US Airways

Jag vet att det fungerar för något FFP, men kan inte minnas vilket...
 
Last edited:
Toppen