FINAL CALL! Följ med BusinessClass.se till Farnborough 2012 Airshow utanför London helgen 13-15:e juli. Flyg med British Airways i Business Class tillsammans med många trevliga medlemmar för en riktigt kul helg.

I December gick vi ut med ett förslag om att arrangera en resa till årets stora flygshow i London och många visade intresse. När detta skrivs är vi en grupp på 14 personer som bokat biljetter och självklart vill vi att även du följer med.

Programmet är öppet – du bokar dina flygbiljetter och hotell själv men meddelar oss om du vill följa med gruppen till flygshowen och middagen på lördagen och dom aktiviteter vi föreslagit på söndagen. Priset för Club Europe biljetter med BA har legat på cirka 2600kr så du får mycket för pengarna.

Program

[INDENT]Fredag 13:e Juli
17:00 Vi träffas i British Airways/Menzies Loungen på Arlanda för pre-flight drinks.

18:35 -20:10 Flyg med British Airways BA0781 i Club Europe (Business Class) på Boeing 767 från Arlanda till London/LHR.[/INDENT]
[INDENT]

Lördag 14:e Juli
ca 08.30 Vi träffas på Waterloo Station för en kopp kaffe och sedan tar vi tåget till Farnborough där områden öppnar 09.30.

Biljetter till flygshowen kostar cirka 350kr och köps via Internet.[/INDENT]
[INDENT]
Ca 18:30 Middag på Gaucho (Gaucho – The Finest Argentine Steaks) som är en fin kedja som serverar Argentiskt kött och mycket mer.

[/INDENT]
[INDENT]
[/INDENT]
[INDENT]Söndag 15:e Juli
[/INDENT]
[INDENT]Jag har ett par förslag inför söndagen i London, låt oss diskutera fram ett kul program:[/INDENT]
[INDENT]1. Champagneprovning på Harrods förträffliga vin/champagne-avdelning. Dom har ett ”private tasting room” med plats för cirka 15 personer som var mycket trevligt. The Harrods Wine Shop[/INDENT]
[INDENT]
[/INDENT]
[INDENT]2. High Tea på Ritz: High Tea In London – The Ritz – Menus[/INDENT]
[INDENT]18:00 Vi möts i British Airways loungen för drinkar.

20:15 – 23:40 Flyg med British Airways BA0786 i Club Europe på Boeing 767 från London till Arlanda.[/INDENT]

Flyguppvisning
Många av världens ledande flygplanstillverkare finns på plats och visar upp det senaste och bästa från sitt sortiment – både passagerarplan och stridsflygplan. Några exempel på flygande passagerarplan från 2010 års show inkluderar Airbus A380, A330F, Sukhoi Superjet 100 och Viking Twin Otter 400. På marken fanns Boeing 737, 777, 787 Dreamliner, ATR 72-600. Utöver detta en mängd stridsflygplan – se listan över static aircraft respektive flying aircraft.

Här finns en fin video med det bästa från showen:
http://www.farnborough.com/general-info/public-preview-2012-video

Anmäl intresse!
Allt du behöver göra för att följa med är att boka flygbiljetter – gärna med British Airways flighterna som vi andra har bokat för ett par riktigt roliga flighter till och från London. Skriv en kommentar nedan och berätta att du vill följa med.