Reser du Lufthansa i första klass eller är Hon Circle-medlem i Miles&More och har lång väntan på Münchens flygplats? Då finns en ny möjlighet till förströelse. Lufthansa har inlett ett samarbete med Porsche som ger förstaklasspassagerare möjlighet att låna en Porsche 911 eller Panamera för en tur runt München, eller varför inte ut på den bayerska landsbygden eller ner mot Alperna.

Bokningen görs via Lufthansas förstaklassbokning eller om man är mer spontan går det att ordna på Münchens flygplats samma dag som avresan genom att man tar kontakt med någon av Lufthansas förstaklassassistenter, exempelvis vid incheckningen eller i loungen. Detta är dock givetvis under förutsättning att det finns bilar tillgängliga. Även Lufthansas förstaklasspersonal i Frankfurt kan hjälpa till med bokning.

Erbjudandet gäller för passagerare som reser med Lufthansa, Swiss eller Austrian Airlines och har en förstaklassbiljett med någon av dessa. Erbjudandet gäller även för Hon Circle-medlemmar i Miles&More samt resande med Lufthansa Private Jet. Bilhyran kostar 99,11 euro för tre timmar och inkluderar 150 fria km, bensin och försäkring.

Mer info finns på Lufthansas dedikerade Porsche-sida: www.LH.com/porsche