BusinessClass har mängder av intressant innehåll för den som reser mycket – och det mesta är tillgängligt för alla. Men du kan få ut mycket mer av BusinessClass som inloggad medlem. Här listar jag mina fem bästa skäl att logga in.

Jag tillhör gruppen ”mycket forumaktiva” och är aktiv på ett tiotal olika forum inom olika ämnesområden. Vissa sidor följer jag sporadiskt, andra besöker jag dagligen och en mindre grupp är jag engagerad i som medlem.

Nu vill jag övertyga dig att ta steget till en engagerad medlem utan att du behöver skriva ett enda inlägg.

1. Du motiverar andra att dela sina erfarenheter
Som inloggad medlem har du möjligheten att gilla vad andra skriver. En liten Gilla-knapp visas vid varje inlägg och genom att klicka på den visar du att innehållet var läsvärt. Detta är ett fantastiskt sätt att sprida energi och motivera andra att skapa mer intressant innehåll.

2. Du kan få svar på frågor
Som inloggad medlem kan du enkelt skapa ett eget inlägg i en pågående diskussion. Säg din åsikt eller be någon förtydliga sin åsikt. Ibland kan ett enda inlägg skapa enormt mycket diskussion som är spännande att följa. Du kan också starta en ny diskussion kring ett ämne du funderat över.

3. Du kan bevaka diskussioner och forum
När du skriver inlägg i en diskussion får du automatiskt notifiering om någon annan svarar. Som inloggad medlem kan du även välja att följa diskussioner eller hela forum utan att själva vara engagerad i diskussionen. Du kan till exempel följa forumet ”Deals av Dr. Miles” så att du inte missar fantastiska priser. På ett aktivt forum som BusinessClass är det nästan enda sättet att hålla sig á jour med det senaste. Notifikationer visas normalt som en siffra i menyraden precis som på Facebook men du kan även välja att få ett epostmeddelande.

4. Du kan kontakta andra medlemmar
BusinessClass har ett modernt meddelandesystem som gör att du enkelt kan kontakta andra medlemmar – enskilt eller i grupp. Varje medlem har en ”starta konversation” knapp på sin profilsida. Vissa frågor passar bäst som privata meddelanden, då använder du denna funktion. Du kanske vill nå mig till exempel? Klicka här för att starta en konversation med mig.

5. Vi håller dig uppdaterad
Som medlem får du ett nyhetsbrev varje fredag som sammanställer det bästa från veckan. Du missar inte deals eller spännande nyheter. Självklart kan du välja att inte få dessa nyhetsbrev.

Utöver dessa fem punkter vill jag tillägga att endast medlemmar blir inbjudna på våra events runt om i världen. Och som medlem har du möjlighet att lära känna nya vänner som delar dina intressen. Det har jag själv gjort och den tid jag lagt ner på forum har återbetalat sig många gånger om.

Har jag övertygat dig?

Logga in (eller bli medlem nu) (det tar bara 2 minuter) och ta steget in i BusinessClass världen!