Som ett led i kostnadsbesparingar har Etihad slutat dela ut pyjamasar til sina resande i business class. Förändringen berör dock inte resande på first class – och naturligtvis heller inte om du har bokat in dig i superlyxiga sviten The Residence hos flygbolaget.

Beslutet att dra in pyjamasen är bara en av många förändringar resande med det annars så populära flygbolaget har kunnat konstatera. Redan i juni kunde vi berätta att man slutar med sin gratis limousineservice http://www.businessclass.se/etihad-upphor-med-gratis-privatchaufforservice/, man har börjat begränsa hur mycket internet kunderna får använda i luften och så har man stängt ner sitt Six Senses Airport Lounge Spa på London Heathrow för gott.

En del frekventa resenärer har börjat reagera på ändringarna, som ju kommer från ett flygbolag som har velat ha en image av att vara ett av de mest prestigefyllda och lyxiga flygbolagen att flyga med. En naturlig följd av åtstramningarna kan mycket väl bli att man tappar en del av sina bäst betalande kunder, gissar vi här på redaktionen.

Så nästa gång du har bokat en biljett med Etihad på business class, glöm inte att ta med en pyjamas i handbagaget.