Kära vänner,

Jag önskar alla läsare, medlemmar och användare av forumet ett riktigt gott nytt år. Förra året var väldigt speciellt för oss som älskar att resa. Men våra tankar går naturligtvis först och främst till alla som har påverkats personligen av COVID-19 pandemin. Nu tar vi blickarna framåt och ser att en storskalig vaccination pågår runtomkring i världen. Vi kan äntligen börja se möjligheterna att kunna resa igen.

Ett nytt år innebär även att vi är närmare lanseringen av våran storsatsning BusinessClass.com. Nu önskar jag säga några ord om satsningen och vad det innebär för er. BusinessClass.com är en global satsning. Du som idag är en trogen användare av BusinessClass.se kommer att kunna dra stor nytta av allt vi gör med den nya plattformen, som vi internt kallar BusinessClass 3.0. Jag nämner några utav de viktigaste punkterna:

  • En helt ny flyg- och hotellsökmotor.
  • Erbjudanden på premium flyg, dvs. intressanta och på sikt exklusiva erbjudanden som vi samlar i en användarvänlig databas.
  • En innehållsproduktion som är mycket professionell.

 

Vi har stora ambitioner för vår nya flyg- och hotellsökmotor och kommer med mer information när vi släpper .com sajten. Vi tror även att våra erbjudanden på den nya sajten kommer att bli väldigt spännande och attraktivt. När det gäller strategin för innehållsproduktionen så kommer det att ske ändringar redan nu. Detta är framförallt baserat på de inspel som vi har fått av våra användare. Vi har under en tid haft en strategi att publicera innehåll på svenska (BusinessClass.se), på norska (BusinessClass.no) och på engelska, (BusinessClass.co.uk). I den svenska och norska versionerna har vi under en lång tid fått återkoppling om att språket inte ligger på den nivå som vi önskar. Vi har också fått tydlig feedback om att det är bättre att publicera bra saker på engelska, än att använda lokala språk som inte uppfattas som tillräckligt bra. Detta tar vi nu till oss, och från och med nästa nyhetsbrev kommer alla artiklar som publiceras på BusinessClass.se att vara på engelska. Det är viktigt att anmärka att detta inte påverkar forumet, som självklart fortsätter att vara helt på svenska . I det stora hela så påverkas forumet inte alls av satsningen i BusinessClass.com, förutom att vi har ambitioner för våra användare att få tillgång till en bättre flyg- och hotellsökmotor, bättre erbjudanden och bättre innehåll.

Vi tror att övergången till engelska över en tid kommer att vara positivt för er som läsare, eftersom det möjliggör ett ännu större fokus på kvalitetsmässigt innehåll i ett globalt perspektiv. Så att ni nu får ännu bättre tillgång till riktigt bra innehåll.

När det gäller den kommande lanseringen av BusinessClass.com är det mycket viktigt att påpeka att ni är otroligt viktiga. Det finns en enorm kunskap bland er som är aktiva på BusinessClass.se-forumet och därför önskar vi ett nära samarbete med er och förslag på förbättringar av det som kommer att bli en av världens bästa resesidor.

 

Tack,

Jason.