JW Marriott Kuala Lumpur, som först öppnade för två decennier sedan, har nu åter öppnats efter en omfattande årslång renovering.

Den moderna och kosmopolitiska staden Kuala Lumpur är en smältdegel för flera kulturer och traditioner, vilket återspeglas i det moderniserade JW Marriott och dess 578 rum.

kuldt_phototour21

Detta 5-stjärniga hotell ligger i hjärtat av Bukit Bintang, stadens centrum för affärer och nöjen. Gästerna välkomnas av en ny elegant lobby i en cool grå Emperado marmor som speglar den magnifika kristallkronan av sex länkade glittrande ringar.

Uppfräschade rum och sviter med moderna material och polerad krom, medan de generöst inredda badrummen inkluderar ett sminkbord, regndusch och ett japanskinspirerat badkar.

kuldt_phototour38

Hotellet har nu också fått nio helt nya Poolside-rum med cabanas på nivå 6, bara några steg från poolen och den nya poolbaren.

Omfattande mötes- och konferensutrymmen har blivit uppgraderade med den nya balsalen Bayu Ballroom, som härbergerar 300 sittande gäster och som även den ligger vid poolen.

kuldt_phototour45

Hotellets omgjorda Starhill Spa Village erbjuder ett antal helande ritualer med traditionella kurer från många kulturer, vilket resulterar i personligt anpassade behandlingar för klienterna. Faciliteterna på SPA:t inkluderar ett gym med utrustning från Technogym öppet dygnet runt, ångbad, bastu, bubbelbad och en avkylningspool.

kuldt_phototour26

Avsluta dagen i hotellets signaturrestaurang som fått en re-design och en helt ny bar. Wong Wing Yeul från Shanghai håller i rodret för denna välrenommerade restaurang.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för JW Marriott Kuala Lumpur hittar du här.