Pontus in the Air och American Express tar samarbetet till nästa nivå och lanserar American Express Lounge Centurion by Pontus, exklusivt för Centurion-medlemmar, på Stockholm Arlanda Airport terminal 5.  

Två år efter den framgångsrika invigningen av American Express Lounge by Pontus på Stockholm Arlanda Airport terminal 5, öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny lounge för American Express Centurion-medlemmar. Loungen kommer likt den redan existerande loungen erbjuda sina gäster en extraordinär start på sin resa.

– Efter succén med American Express Lounge by Pontus är vi redo att ta konceptet vidare och följa efterfrågan. Vår ambition är att alltid ge våra gäster en förstklassig upplevelse och vara det självklara valet. Med lanseringen av Centurion-loungen får vi möjligheten att erbjuda ytterligare en serviceprodukt för människor på väg, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Bort från den stressiga utrikesterminalen, en våning upp i terminal 5 mellan A- och F-piren erbjuder Pontus in the Air ett generöst utbud av rofyllda miljöer för avkoppling, hög service och god vällagad mat. Den nya Centurion-loungen är inget undantag. Interiören med sina bekväma möbler lånar inspiration från kortets mattsvarta kulört och accentueras av väggarnas väggar i valnöt. Menyn erbjuder ett tillspetsat utbud Brasseriets förstklassiga mat och dryck.

Skjermbilde 2019-04-05 kl. 19.42.55

– Lanseringen av vår första lounge har visat sig högt uppskattad bland våra medlemmar då den erbjuder en upplevelse i absolut toppklass. Vår nya Centurion-lounge blir ett utmärkt komplement och en fortsättning på vårt framgångsrika samarbete, säger Fredrik Sauter, Country Manager Nordic American Express.

– Vi är väldigt glada över att American Express Lounge by Pontus återigen är nominerad i den internationella branschtävlingen World Travel Award i kategorin Europé’s Leading Airport Lounge. Det är ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi tillhör absoluta toppskiktet av Europas flygplatslounger, avslutar Pontus Frithiof.

American Express Centurion Lounge by Pontus öppnade den 4 april och håller därefter öppet under årets alla dagar, från 05.00 till sista avgång. Under öppningsveckan erbjuds Centurion-medlemmarna på champagne.