Qatar Duty Free på Hamad International Airport har öppnat ytterligare en Harrodsbutik, med utökat sortiment.

Av många ansett som det mest lyxiga skattefria shoppandet i världen så har Qatar Duty Free meddelat att det berömda Londonbaserade varuhuset Harrods kommer tillföra ”ett förbättrat sortiment i en luxuös miljö passande två ikoniska destinationer”, det vill säga Harrods och Hamad International Airport.

Denna andra butik kommer erbjuda ett selekterat utbud av artiklar, såsom en del favoriter i form av Harrodskassar, plånböcker, accessoarer och presentförpackningar med gourmetprodukter. Många av dessa presentartiklar är lika ikoniska som Harrods självt och ger de som handlar möjligheten att ta med sig lite av varumärken med sig hem som ett minne eller souvenir.

Thabet Musleh, VD för Qatar Duty Free, förklarade hur den första butiken varit omåttligt populär hos de som passerat flygplatsen. Detta lade grunden för att ta beslutet att öppna ytterligare en butik som ger passagerarna ett större urval från ett utökat sortiment av lyxartiklar.

“Genom öppningen vår andra Harrodsbutik, kan vi fortsätta erbjuda en av de mest attraktiva shoppingupplevelserna av lyxartiklar hos Qatar Duty Free” sade Musleh.

Qatar Duty Free är en av världens största återförsäljare av skattefria varor med fler än 90 exklusiva butiker och affärer samt 30 restauranger och kaféer. Av de exklusiva märken som finns representerade på den femstjärniga flygplatsen kan nämnas Bulgari, Hermès, Giorgio Armani, Hugo Boss, Mont Blanc, Rolex och Chanel.