Fra och med november 2019 till och med februari 2020 kommer, för första gången, Emmanuel Renaut att skapa rätter för Air France La Première. Kocken har tilldelats flera utmärkelser, som Meilleur Ouvrier de France och tre Michelin stjärnor och hör till den yngre generationen nyskapande kockar som skapar nya rätter inom den savojardiska traditionen. Hans raffinerade, livfulla och färgglada rätter är överraskande harmoniska kompositioner.

I samarbete med Servair Culinary Studio så har Emmanuel Renaut skapat två förrätter, sju huvudrätter och en dessert som passagerna i La Première kan upptäckta under de kommande fyra månaderna.

Emmanuel Renauts rätter för menyn i Air France La Première:
Två förrätter:

  • Tartar på havskräftor med kaviar
  • Soppa på selleri och kastanjer

Sju huvudrätter:

  • Rådjursstek, selleri och kastanjepuré
  • Queneller på pilgrimsmusslor, citronsås, risotto med rotsaker
  • Spenatgratäng, polenta med svamp
  • Amerikansk hummer royale och mini grönsaksbollar
  • Rotsaksrisotto med beaufort, krispig grönsaksmüsli
  • Kalvsida à la blanquette
  • Kycklingvingar och lår med potatisgratäng och svamp

En dessert:

  • Îles flottantes (Sv: ”Flytande öar”)
    • 5dc423a9209bf5dc423aed260c5dc423b3897eb5dc4239a69d785dc423958b677