I samtliga av sina klasser har Emirates nu uppdaterat sitt utbud av spritdrycker med en rad premiummärken. Den nya spritmeny består av ett omfattande utbud av 30 nya sprit- och likörsorter vilka kompletterar över 80 finviner samt champagne. All sprit, som whisky, cognac, gin, vodka och smaksatta likörer, serveras gratis ombord i alla klasser och rutter.

Det nya urvalet av sprit har tagits fram av ett internt team med experter som tillbringat två år med att arbeta direkt mot leverantörer för att kurera det nya utbudet. Emirates har investerat i långsiktiga partnerskap med några av världens bästa spritleverantörer vilket resulterat i att flygbolaget kan erbjuda den finaste spriten samt exklusiva val ombord.

download (27)

Emirates nya spritmenyn ombord består av en mix av nichade varumärken som den populära cognacen från Hennessy i alla klasser, inklusive exklusiva Hennessy Paradis i First Class (under en begränsad period på utvalda rutter), till den extremt sällsynta Hennessy Parid Impérial. Andra varumärken som serveras i First Class inkluderar Dalmore King Alexander III, den enda skotska single malt-whiskyn i världen som är skapad med six-cask-finish; Belvedere luxury vodka; Johnnie Walker Blue Label Scotch whisky och Ron Zacapa Centenario XO som är en premium-rom från Guatemala.

download (28)

Business Class och på den ikoniska Emirates A380 Onboard Lounge, kan passagerare njuta av den 15-åriga Glenfiddich Solera Reserve single malt-whiskyn, en liten sats Woodford Reserve Distiller’s Select premium-bourbon, Sipsmith-gin och mycket mer.

Andra spritsorter som finns tillgängliga i Economy Class inkluderar Dewar’s White Label-whisky, gin från Beefeater, Russian Standard Original-vodka, Jack Daniels’s Tennessee-whisky samt Bacardi Carta Blanca-rom – världens best prisbelönta rom.

Även cocktail-menyn har uppdaterats med Negroni, Old Fashioned och Aperol Spritz.

download (29)

I Economy Class är Jack Daniel’s whisky den mest efterfrågade spriten. I Business Class är Sipsmith-gin mest populärt och i First Class dricker passagerarna helst Chivas Royal Salute-whisky som lagrats i 21 år.

download (30)