Emirates skapar en minnesvärd reseupplevelse för sina kunder på alla hjärtans dag. Flygbolaget serverar 40 unika desserter och godis med tema ”Valentine’s Day” ombord och i sina lounger, fördelade på sex kontinenter.

För att fira Alla hjärtans dag, har Emirates kockar skapat alla hjärtans dagdesserter i de flesta av sina 41 lounger världen över, den 13-15 februari. De kulinariska idéerna inkluderar en panna cotta med apelsin- och ingefära, serverad med bär och pistaschnötter i Hamburg; hjärtformad shortcake serverad med färska jordgubbar och vispad grädde i Kapstaden; Choklad och hallon petit fours i Auckland; en choklad St Valentine’s cake i Narita; och chokladtäckta jordgubbar strösslade med kokos i loungerna i USA.

De sju Emirates loungerna i Dubai firar Valentines stort, från 13-15 februari. Frequent flyers kan njuta av en champagnebehandling från Moet & Chandon Rosé Impérial. Detta följs sedan av ett urval valentinsinspirerade kakor och desserter inklusive en passionsfruktkaka med hallon, röd saftig chokladkaka (red velvet cake) och röd sammets glass (red velvet ice cream). Kaffeälskare kan välja tre Alla hjärtans dag kaffeinfusioner från Coffee Planet – Mockakaffe med en touch av ros, apelsin crush latte eller en vit latte-mocka.

Måltiderna ombord kryddas med en touch av romantik. På själva Alla hjärtans dag kommer Emirates att servera ett speciellt urval av desserter på längre flygningar över hela sitt nätverk. I First- och Business Class kan kunderna avsluta sina måltider med en söt hjärtformad passionsfruktkaka. I den ikoniska loungen ombord på A380 kan kunderna njuta av en drink och smaka på olika bakverk samt jordgubbar doppade i mörk och vit choklad, medan mellanmålskorgar i First Class kommer att innehålla den begränsade upplagan jordgubb- och gräddsmakade lakrits. I Economy Class får kunderna en cheesecake med vit choklad och passionsfrukt.

12.0-emirates-13012013.0-emirates-13012005.1-emirates-130120