Ett nytt år, nya möjligheter. Och om du, som vi, gör det till en grej att ta vara på varje möjlighet att resa, så kommer 2018 att bli ett bra år.

Under de kommande tolv månaderna öppnar ett antal lyxhotell sina dörrar för att välkomna gäster. Förväntningarna är högt ställda på dessa nya hotell. Detta innebär nya lobbyn, sängar som det tidigare inte sovits i och service som tas till nya nivåer på några av de vackraste, mest spännande och livfulla destinationer i världen.

Boka en vistelse på ett av dessa fantastiska lyxhotell som är planerade att öppnas under 2018 och var en av de första att uppleva dessa nya nivåer av lyx och komfort samtidigt som du kan bocka av nya och fascinerande platser från din ”bucket list”.

  1. Four Seasons Astir Palace Hotel Athen, Grekland

Efter omfattande ombyggnationer av det befintliga hotellet kommer Astir Palace att bli det första Four Seasons i Grekland. Four Seasons Astir Palace öppnar i mitten av 2018 i den otroligt vackra atenska rivieran, och har 303 rum, sviter och bungalows som vetter ut över det turkost skimrande Egeiska havet.

FOUR-SEASONS-ASTIR-PALACE-HOTEL-ATHENS-GREECE

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Aten hittar du här.

  1. Six Senses Krabey Island, Kambodja

Kambodja ligger högt på listan över resor för många många jet-setters i år, och den nya Six Senses som öppnnar på Krabey Island är en av anledningarna till varför. Den exotiska destinationen kommer att ha 40 poolvillor som ligger runt den naturligt anlagda 15 hektar stora ön.

SIX-SENSES-KRABEY-ISLAND-CAMBODIA

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Kambodja hittar du här.

  1. One&Only Gorilla’s Nest, Rwanda

Beläget nära byn Kingi, öppnar One & Only Gorilla’s Nest i början av 2018. Inklämt mellan de skogsklädda kullarna i Volcano National Park i Rwanda. Med en fantastisk utsikt från lyxiga boenden, kommer gästerna också att njuta av att möta det lokala vilda djuren, lokala afrikanska rätter och ett behagligt SPA.

ONEONLY-GORILLAS-NEST-RWANDA

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Rwanda hittar du här.

  1. Capella Ubud, Bali, Indonesien

Capella Ubud ligger mellan regnskogen, risfält och den heliga Wos-floden. Här kommer det finans 22 unika och glamorösa tält kompletta med privat jacuzzi med saltvatten och överdådiga inomhus- och utomhusbad. En extravagant stuga med två sovrum och ett rymligt vardagsrum samt två terrasser för middagar under stjärnorna.

Bensley Capella BALI

Bensley Capella Bali

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Ubud hittar du här.

  1. Lux* North Male Atoll, Maldives

Lite ovanlig för en resort på de paradisiska öarna i Maldiverna kommer den intima LUX * North Male Atoll Resort att bestå av 60 tvåvånings hus. Dessa är antingen villor över vattnet eller som strandvillor. Resorten kommer genomgående ha ett nautiskt tema. Det blir en kort tur med lyxbåt från Male för att komma dit. Öppningen är planerad till april.

LUX-NORTH-MALÉ-ATOLL-MALDIVES

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Maldiverna hittar du här.

  1. Six Senses Fort Barwara, Indien

Six-timmars Fort Barwara ligger i en vackert ombyggd 1400-talsbyggnad, en timmas bilresa från Jaipur. Anläggningen kommer att ha ett fantastiskt palats och två tempel, medan 48 lyxiga sviter kommer att husera gästerna. Det kommer också att finnas två restauranger, en bar och lounge, och naturligtvis ett omfattande Six Senses-SPA.

SIX-SENSES-FORT-BARWARA-INDIA

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Jaipur hittar du här.

  1. Grace Marrakech, Marocko

Grace Marrakech är en idyllisk tillflykt vid foten av Atlasbergen och ger en unik upplevelse av den marockanska staden. Med 15 hektar marockanskt landsbygd på tröskeln, liksom en restaurang, bar, bibliotek, uppvärmd utomhuspool, traditionellt gårdskök och ett fullt utrustat SPA, finns det gott om skäl att besöka detta hotell när den öppnas runt halvårsskiftet 2018.

GRACE-MARRAKECH-MOROCCO

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Grace Marrakech hittar du här.

  1. The Edition Barcelona, Spanien

I en ombyggd kontorsbyggnad nära katedralen i Barcelona i Ciutat Vella-distriktet blir The Edition Barcelona till någon gång senare i år. Med fokus på design, individualitet och personlig service kommer hotellet med 100 rum att erbjuda tre restauranger, en klubb och en bar på taket som säkert kommer att bli ett tillhåll för societeten i den pulserande katalanska huvudstaden.

edition barcelona

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Barcelona hittar du här.

  1. Belmond Cadogan Hotel, London

Grand Cadogan Hotel i Chelsea, som är daterat till 1887, kommer bli Belmonds nyaste brittiska tillskott efter den omfattande renoveringen. Förvänta dig att finna 54 eleganta rum och massor av gammaldags lyx i detta hotell.

BELMOND-CADOGAN-HOTEL-LONDON-UK

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i London hittar du här.

  1. Four Seasons Resort Seychelles At Desroches Island, Seychellerna

Perfekt för den äventyrlige resenären, Four Seasons Resort Seychellerna på Desroches Island är barfotalyx för de som älskar lyx. Som den enda resorten på ön så sträcker sig Corralled Desroches Island längs 6,4 kilometer av orörd sandstrand. Med bara 71 hus blir det en av Four Seasons mest intima resorter när den öppnas i början av 2018.

FOUR-SEASONS-RESORT-SEYCHELLES-AT-DESROCHES-ISLAND-SEYCHELLES

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för hotell i Seychellerna hittar du här.