Corinthia Hotel London öppnades för sju år sedan och har nu genomgått sin första renovering. Hotellet får i och med denna renovering elva grundligt utformade sviter.

Sviterna är indelade i två kategorier: ’Garden’ och ’London’. Dessa eleganta nya sviter kan bokas från och med den elfte juni i år.

corinthia-hotel-london-suite-bedroom

 

”Vi erbjuder de mest kräsna resenärerna något unikt och med det senaste inom teknik” enligt Corinthia Hotel Londons VD Thomas Koschs. ”Det handlar om att utnyttja ytorna på ett intelligent sätt”

”Vi har blivit kända för våra fantastiska sviter med utsikt över floden och våningssviterna. Vi vill ytterligare stärka vår position på marknaden och presenterar därför en ny produkt” fortsätter Thomas.

corinthia-hotel-london-suite-living-room

 

”Vi är ett hotell som kontinuerligt förbättrar och uppgraderar vår produkt för att möta våra gästers ökande krav och behov. ”

Utformade av G.A. Design så har de nya sviterna en elegant stil och rymliga utomhusterrasser med exceptionella vyer över huvudstaden som tidigare inte var tillgängliga

corinthia-london-garden-suite-living-room (1)

London-sviten är inspirerad av en dag i huvudstaden. Utformad i ljusa friska toner, med moderna bekvämligheter och det senaste i teknikväg. Designen av Garden-sviten har den klassiska brittiska trädgården i åtanke och utsikt över en vackert anlagd innergård.

corinthia-london-garden-suite-bedroom

 

I båda kategorierna har konsten hamnat i fokus med olika utvalda verk och skulpturer från kubismen.

De gäster som bor i de nya sviterna har även tillgång till personlig butlerservice, separat vardagsrum, extra stor säng, badrum i marmor med golvvärme och inbyggd TV över badkaret och en regndusch.

Använd gärna vårat unika sökverktyg för att boka rum eller sviter till de bästa priserna på Corinthia Hotel London här.