Planerar du en resa till Indien, eller via Indien till en annan destination under hösten eller nästa år, så är det värt att notera att Lufthansa och partnern SWISS har en hel del bra erbjudanden från Stockholm till både New Delhi, Bangalore och Mumbai i First Class.

Dealen för resor till Mumbai, Bangalore och New Delhi gäller från och med juli i år till mars 2021. För cirka 32.000 SEK kan du flyga T/R från Stockholm till antingen Mumbai, Bangalore eller New Delhi. Flyglinjen till Mumbai flygs av SWISS via Zürich, medan New Delhi och Bangalore flygs av Lufthansa via Frankfurt. Priserna är nästan helt identiska till båda destinationerna och är i linje med vad man vanligtvis betalar för en vanlig Business Class biljett.

Deal til Delhi:

Deal til Mumbai:

Deal til Banaglore:

Både Lufthansa och SWISS First Class erbjuder hög kvalitet från ankomsten till flygplatsen tills du anländer till slutdestinationen. Både i Frankfurt och i Zürich finns det en First Class Lounge till respektive Lufthansa och SWISS. Dessa bör besökas i samband med en resa till Mumbai eller New Delhi. Här kan du njuta av en avkopplande stund innan du reser vidare. Till exempel, genom att äta en god måltid, få undan lite arbete eller kanske sova lite innan den drygt 8-timmars långa flygningen till Indien.

img

img-4

Ombord kan du njuta av service i förstaklass– här är mat och dricka helt i översta toppskiktet. Detta är något du kan förvänta dig att uppleva ombord hos Lufthansa.

Lufthansa First Class säte:

Lufthansa-First-A380

SWISS First Class säte:

555533_v1-720x481-1