Betyg och recensioner

 

Att skriva en recension är enkelt. Recensionen är uppbyggd kring ett formulär med rubriker, förklarande text och stödfrågor för att hjälpa dig på traven och för att göra recensionen så bra som möjligt. Möjlighet finns även att ladda upp bilder.

Recensioner om hotell

Du kan skriva recensioner på alla hotell som finns uppladdade på hotellsidan. Du finner hotellen genom att söka efter hotellkedja, stad eller land i sökrutan. Klicka på det hotell du vill recensera och därefter på ”Skriv recension”.

Vår fokus ligger på premiumhotell, hotell tillhörande större internationella hotellkedjor samt flygplatshotell. Nya hotell laddas upp kontinuerligt men med drygt en miljon hotell i världen kommer det ta en stund att bygga upp en relevant hotelldatabas.

Recensioner om flygplatslounger

Du kan skriva recensioner på alla flygplatslounger som finns uppladdade på loungesidan. Du finner loungerna genom att söka på flygplats eller genom att titta i listan nedanför sökrutan samt på efterföljande sidor. Gå in på den lounge du vill recensera och klicka därefter på ”Skriv recension”.

Några tips på vägen

Fyll i så mycket information som möjligt i din recension och glöm inte att ge egna omdömen. Recensionen behöver inte vara lång men den ska helst tillföra något till läsaren. Under respektive rubrik finns stödfrågor för att hjälpa dig på vägen.

Du behöver inte fylla i rubriker som inte är relevanta för din recension, exempelvis rubriken ”Sömn” för flygtestet om du inte sov eller försökte vila ombord på flygplanet. Lämna i så fall fältet helt tomt så kommer inte heller rubriken med i den färdiga recensionen.

Efter du skrivit klart din recension finns en förhandsgransningsfunktion där du kan se hur recensionen kommer se ut efter den publicerats. Använd denna sida för att kontrollera stavning, formatering och eventuella bilder. I nuläget är det inte möjligt att göra korrigeringar efter recensionen skickats in.

Om det är första gången du skriver en recension är ett tips att du första gången kopierar texten till ett ordbehandlingsprogram innan du skickar in testet så riskerar du inte att texten går förlorad om något skulle gå fel.

Behöver du inspiration?

Behöver du inspiration eller bara vill läsa några trevliga tester finner du alla inskickade recensioner på denna sida.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×