Kanske en tillfällighet eller inte, från och med den 24 mars kan du flyga direkt till Mahé, Seychellerna, och bo på Banyan Tree Seychelles som nyligen renoverat sina lyxiga villor och uppgraderat sitt mat- och dryckesutbud.

Banyan Tree Seychelles är beläget i den idylliska Intendance Bay. Resorten har 60 exklusiva villor, varav många också har egen pool och en fantastisk utsikt ut mot Indiska oceanen. Anläggningen erbjuder en fridfull och lyxig miljö som nyligen har blivit en favorit för de som är på smekmånad. Femton av villorna har också en privat pool omgiven av palmer och regnskog.
HI277613221

 

En annan möjlighet på resorten är att äta utomhus. Detta kan du göra på restaurangen Moutya som enligt planen öppnar i april, och dess slogan är följande: “bring to life the culture, customs and cuisine of Seychelles”. Moutya visar gästerna hur maten lagas och låter dem få ta del av tillredningen vid flera olika matlagningsstationer.

Förvänta dig att få prova lokala specialiteter som friterad aubergine, fisk i kokoscurry och banan flamberad i kokosrom. I tillredningen används grönsaker, örter och frukt som odlas på resorten.

Banyan Tree Seychelles lanserar också en ny middagsupplevelse relaterade till destinationen, 33 1/3 – uppkallad efter den tidigare Beatlesmedlemmen, George Harrisons soloalbum. Han ägde tidigare marken där nu resorten är belägen. Banyan Tree säger i ett pressmeddelande att denna upplevelse är perfekt för ett par eller mindre grupper upp till sex personer.

HI277613279

British Airways nya rutt från London Heathrow till Seychellerna kommer att flygas två gånger i veckan, onsdag och lördag, mellan mars och oktober. Den maskin som kommer användas för detta är en ny Boeing 787-9. British Airways flyger till Seychellerna idag med en mellanlandning i Doha, Qatar, vilket innebär en total flygtid på 13 timmar. Med den här nya rutten tar resan tio timmar.

De bästa erbjudandena och pris för Banyan Tree Seychelles hittar du här.