All Nippon Airways (ANA), kommer utöka sitt utbud av viner att omfatta 62 nya viner från 15 olika länder. Urvalet av viner har vunnit flera utmärkelser.

Det nya urvalet viner är baserat på en omfattande process som tog mer än ett halvt år att genomföra och omfattade inte mindre än 2000 potentiella viner. Med hjälp av Olivier Poussier (utsedd till den världens bästa sommelier 2000) och Conrad Tokyo Executive Sommelier Satoru Mori, ansedd som en av de ledande inom vinvärlden, så utsågs till slut 62 viner som passande av teamet. Urvalet är baserat på vad som tilltalar passagerare ombord ANA och de rätter som serveras.

Passagerare i förstaklass kommer kunna få ta del av ett urval finare viner och champagner från hela världen, till exempel Bordeaux Medoc andra grand cru classé från Ch. Cos d’Estournel, bättre japanska viner och Krug Grande Cuvée.

För affärskalssresenärerpå internationella rutter utökas utbudet med portvin och ett spännade vin med Skuttlebutt Sauvignon Blanc Semillion från en förort till Perth, en av ANAs nya destinationer.

ANA komme rservera en andra pressning av ett populärt vin under beteckningen “THE CONNOISSEURS” för resandes i premiumekonomi- och ekonomiklass på internationella linjer. Skapat i samarbete med sommelieren Olivier Poussier så har detta vin imponerat resenärerna sedan debuten.

Med dessa urval av viner så har ANA visat att de är dedikerade att hitta de bästa produkterna i världen som erbjuds och integrera dem i upplevelsen för alla passagerarna ombord.

20191118-001