Allmänna villkor

Allmänna villkor för BusinessClass.se

I och med att du registrerar dig som medlem så samtycker du också till våra allmänna villkor gällande användande av BusinessClass tjänsterna.

Användarnamn och e-postadress

Användarnamnet kan vara minst 3 och max 25 tecken långt och bestå av tecknen A-Ö, a-ö, 0-9 samt bindestreck (-), mellanslag ( ) och understreck (_). Välj ditt användarnamn med omsorg; det blir snabbt en del av din identitet och något som du förhoppningsvis ska leva med lång tid framöver. Medlemsnamnet får inte riskera att upplevas som stötande och måste följa övriga regler. Det får inte heller vara utformat som en länk till någon webbplats, som en e-postadress eller som reklam.

Det är inte tillåtet att registrera användarnamn som kan uppfattas som officiella företagsnamn. Exempel; SAS, Lufthansa, Scandic, Singapore Airlines, BA, British Airways osv. Administratören förbehåller sig rätten att ändra användarnamn som bryter mot denna riktlinje. Du kommer informeras i så fall.

Notera: Om du representerar ett företag måste du ha ett så kallat representantkonto. I detta fall bör du välja ett användarnamn som indikerar vilket företag det gäller. Kontakta någon av redaktörerna eller admin för att komma igång med detta. Vi värdesätter representanter mycket högt och har erfarenhet från andra forum att arbeta med representanter.

Byte av användarnamn

Observera att det inte är tekniskt möjligt att byta ett redan registrerat användarnamn men administratörerna kan flytta foruminlägg skapat av ett gammal användarnamn till ett nytt användarnamn.

Ett medlemskonto per person

Det är inte tillåtet att registrera fler än ett användarkonto oavsett vilken status det ursprungliga användarkontot har. Vill du byta användarnamn, avregistrera dig eller göra någon annan ändring i ditt medlemskap ber vi dig kontakta redaktionen.

Det är inte heller tillåtet att registrera (eller använda) ett konto i syfte att hjälpa någon annan att kringgå våra regler eller moderators uppmaningar. Konton som strider, eller misstänks strida, mot denna regel kan komma att stängas av.

Behandling av personuppgifter

I samband med registreringen så lämnar du uppgift om användarnamn och e-postadress. Beroende på utformning så kan dessa utgöra en personuppgift enligt Personuppgiftslag (1998:204). Användarnamnet är personligt och behövs för att medlemmen ska kunna nyttja diskussionsforumet samt vissa övriga funktioner som finns på BusinessClass.se.E-postadressen som lämnas är endast synlig för personer som administrerar websidan och används för att vid behov kunna komma i kontakt med medlemmen.

Upphovsrätt

Inlägg, bilder och andra bidrag som görs av dig på BusinessClass sidor får utan ersättning lagras, tillhandahållas och spridas till andra av BusinessClass. Denna rätt gäller även om du vid ett senare tillfälle väljer att avsluta ditt konto.

Du får inte publicera upphovsrättsskyddat material utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Det är inte heller tillåtet att länka till eller informera om var eller hur man får tag på material som utan tillstånd gjorts tillgängligt.

Allmänt om annonsering

Vill du annonsera på Businessclass.se har vi möjligheter för dig – Det är inte tillåtet att i forumet länka till / skriva väl om företag man själv har koppling till. Vill du föra fram ditt företag kontakta teamet så kommer vi försöka ta fram en lösning som fungerar för alla parter.

Kontakta oss

Här finner du kontaktinformation för BusinessClass: http://www.businessclass.se/kontakta-oss/

Företagsinformation & varumärken

BusinessClass.se figuren och vårt ordmärke ”Life’s a journey, upgrade yours” är registrerade varumärken för Reisegiganten AS.
REISEGIGANTEN AS, Rosenkrantz’ gate 9, 0159 Oslo, NORWAY. Org.nr.: 994 818 694

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×