Nyligen invigde Air France sin nyrenoverade och större lounge belägen i hjärtat av Washington-Dulles internationella flygplats.

Den nya loungen har en yta på 615 kvadratmeter – i två plan och kan nu ha upp till 155 samtidiga besökare. Den nya loungen har ett elegant uttryck med modern design och dämpade kulörer.

En av de största nyheterna med den nya loungen är möjligheten att inta en måltid innan du går ombord för flygningen till Europa. Flygningen tar oftast inte mer än sex timmar och för affärsresenärer är det viktigt att maximera sömnen. Detta gäller specifikt för den sena kvällsavgången med AF027 med avgångstid 21:10.

Resenärerna kan njuta av en gourmetmåltid av samma kvalitet och upplägg som ombord, och får serverat en aptitretare, huvudrätt, ost och dessert. En vin- och champagnelista med noggrant utvalda viner ingår också. Med Night Service kan sig passagerarnas behov av en god natts sömn på nattflyg tillgodoses. Lagom till ankomst serveras en frukost.

Bar-området i loungen

air_france_lounge_washington_15

Baren är klädd i en lackerad metallstruktur och är tillgänglig för alla i loungen. Här serveras ett omfattande urval av viner, champagne och olika spritsorter – allt hanteras av en bartender. För första gången i en Air France-lounge kan resenärerna även prova olika spännande öl.

En ny måltidsupplevelse

air_france_lounge_washington_10

Som ett led i att erbjuda sina kunder bästa möjliga service har flygbolaget också uppgraderat sitt utbud av mat, detta för att lyfta fram den franska gourmetmaten.

För att ge en parisisk känsla av brasseri har nya skräddarsydda möbler tagist fram, bland annat cirkulära bänkar. En omfattande buffé för självbetjäning är också på plats.

air_france_lounge_washington_12