Heinz Beck är en av världens mest kända kockar och har fem Michelinstjärnor i bagaget. Han har arbetat hos många av världens stjärnkrogar men gör ett längre gästspel under sommaren på lyxhotellet Hotel Metropole Monte Carlo i Monaco.

Här kan du njuta av hans kreationer: mat i lyxklassen med mestadels italienska råvaror och med hans grundfilosofi att erbjuda en upplevelse vid bordet. Det är från 8 juni att Heinz Beck inkvarterar sig och sitt team på det berömda Monacohotellet. Där tar man över hotellets restaurang Odessey i samarbete med hotellets fasta kockteam Joël Robuchon och Christophe Cussac – och det gäller främst middagsmåltiderna från 19:30 som står i fokus.

C.Cussac H.Beck J.Robuchon_HotelMetropoleMC_StudioPhenix

Sedan man öppnade 2013 har restaurangen Odessey imponerat många av världens matexperter. Man använder bara säsongens råvaror av högsta kvalitet och restaurangens rykte bland matbloggare och foodies är högt. När nu Heinz Beck startar sitt gästspel kan man förvänta spännande kombinationer av italienska och franska rätter och kocken själv säger att ”du kan förvänta dig en unik gastronomisk upplevelse”. Omgivningarna är i alla fall perfekta: på hotellet äter du al fresco och med den Karl Lagerfeldt-designade poolen som bakgrund. Räkna med priser från 150 euro för en meny med förrätt, huvudrätt och efterrätt.

Hotel Metropole Monte-Carlo är ett ikoniskt hotell på den dyraste delen av den franska medelhavskusten. Här får du gammaldags stil, modern lyx, ett läckert spa, pool och fina rum med alla bekvämligheter.

Odyssey restaurant with Karl Lagerfeld's pool

Odyssey-restaurangen med Karl Lagerfelds pool

Foto: Hotel Metropole Monte-Carlo

Förutom hotellets huvudrestaurang har man även en sushi-restaurang som heter YOSHI – som också har fått Michelinstjärnor.

Hotel Metropole Monte-Carlo har precis återigen öppnat sitt fina spa (den 12 april) som är ett samarbete med franska parfymfirman Givenchy. Spaanläggningen är firmans första i Monaco och tredje i världen – här finns tio stora behandlingsrum med bland annat stora badkar och hamam-duschar.

Beautiful suites at the Metropole

Bo i en svit på Metropole

Foto: Hotel Metropole Monte-Carlo

Se fler bilder och beställ din vistelse på hotellet här