Business-Class-2_preview-800x300

En första titt på Singapore Airlines nya regionala affärsklasskabin

Singapore Airlines lanserade nästa generation av sin regionala affärsklasskabin för sina nya Boeing 787-10 flygplan. Under en ceremoni i Singapore visades ett nytt säte för affärsklass upp som kan fällas ut helt och där varje säte har direkt access till gången.

Flygbolaget har investerat motsvarande 350 miljoner dollar att förse de första tjugo B787-10 med den nya produkten. Den första B787-10 levererades från Boeings fabrik tidigare i veckan och kommer trafikera linjer med upp till åtta timmars flygtid.

Water Cannon Salute SIA's Boeing 787-10_preview

De nya kabinprodukterna kommer ha nya ergonomiskt utformade ryggstöd och nackstöd i ekonomiklass som kan justeras i sex olika riktningar. Det kommer även finnas ett underhållningssystem som kommer ge möjlighet att göra upplevelsen mer personligt anpassad genom myKrisWorld.

Med totalt 337 säten i två klasser så kommer den nya B787-10 ha 36 i affärsklass och 301 i ekonomiklass.

Singapore Airlines nya produkt i Business Class
Business Class 1_preview

Skapad av tillverkaren Stelia Aerospace så har den nya regionala affärsklassprodukten ombord B787-10 en framåtriktad förskjuten 1-2-1 konfiguration. På så vis får varje passagerare i kabinen direkt tillgång till gången. Varje säte kan fällas ut helt och bli en säng. En trevlig funktion som kommer göra även de kortaste flygningarna riktigt bekväma.

Sätena är 26 tum breda med infällbara armstöd som kan höjas och sänkas. Det finns höj- och sänkbara avdelare som kan öka avskildheten för den som reser själv

eller sänkas helt för den som reser med sällskap.
Business Class 3_preview

Skärmen är en 18-tums pekskärm med full HD från Panasonics senaste eX3 systemgeneration och med KrisWorld-underhållningssystem.

Det finns också gott om förvaringsutrymme för personliga saker, en panel med uttag för strömförsörjning och USB-portar och en integrerad läslampa med justerbar ljusintensitet.

myKrisWorld
Economy Class 2_preview

Underhållningssystemet ombord på de nya 787-10 gör det möjligt för en mer personlig upplevelse än någonsin tidigare.

Funktionerna i myKrisWorld innehåller rekommendationer baserade på kundpreferenser och visningshistorik. Medlemmar i KrisFlyer kan bokmärka och återuppta uppspelning av innehåll samt anpassa och spara inställningar till kommande flygningar.

SIA är också det första flygbolaget i världen som erbjuder en serie spel från Toca Boca och Sago Mini i KrisWorld. Detta populära underhållningsalternativ kommer gradvis att göras tillgängligt ombord andra flygplanstyper i flottan.

Wifi

De nya B787-10 planen kommer också vara försedda med WiFi ombord implemterat med Panasonics Global Communication Services och GSM-telefoni genom det av Panasonics helägda dotterbolag Aeromobile.

SIA är det första och största största flygbolaget för B787-10 med beställningar på 49 flygplan. Flygbolaget har också beställt tjugo stycken B787-9 som kommer levereras fån och med 2021/22.

Singapore Airlines B787-10 kommer trafikera linjer med flygtider upp till åtta timmar, enligt flygbolaget. Osaka och Perth är de första destinationerna som kommer få B787-10 från och med maj 2018. Innan dess kommer det första flygplanet trafikera Bangkok och Kuala Lumpur på utvalda flygningar i utbildningssyfte för kabinbesättningarna.

 

Läs mer om: Business Class

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

Mint6

JetBlue unveils Mint 2.0

The JFK-based “budget airline” unveiled Mint – it’s premium travel at “unpremium” prices – offering in 2014. At the time, JetBlue was hailed a disruptor in the American airline...

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×