• När det gäller lyxigt boende så leder nog Four Seasons. Med fler än 100 hotell i mer än 40 länder så är deras fantastiska hotell och resorter extravaganta, eleganta och rent av spektakulära. Av dessa har redaktionen valt ut tio som anses vara de bästa.
 • Grundat av Isadore Sharp 1960 i Toronto, Kanada, vars släktingar fortfarande spelar en roll i driften av Four Seasons. Det först lyxhotellet öppnades 1970 i London.Numera, med Bill Gates och prins Al-Waleed bin Talal som majoritetsägare, så växer företaget för varje år. Kedjan har ett antal hotell på en del av de mest vackra platserna i världen, och det finns några planerade som är riktigt spännande.Här är nu listan av BusienssClass tio favoriter, om du håller med eller om du tycker att vi har missat något hotell i kedjan så skriv gärna det i kommentarsfältet.
 • 10. Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
 • budapest

Detta pietetsfullt restaurerade mästerverk i jugendstil ligger mitt Budapest och hamnar rutinmässigt på listan över ”världens bästa hotell”. Detta med en god anledning då detta eleganta hotell har allt som behövs för en extraordinär vistelse i Budapest. Hotellet har en restaurang, ett flott SPA och en lockande takterrass med utsikt över Donau.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest hittar du här.

 1. 9. Four Seasons Resort Bali at Sayan
 2. bali

Tillsammans med sin systerresort, Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay, så har Four Seasons Resort Bali at Sayan varit en favorit bland krävande resenärer och de som är satta. Bo här och du kommer sättas i ett tillstånd av avkoppling i den tropiska miljön, med de faciliteter som resorten erbjuder och med en exemplarisk service.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Resort Bali at Sayan hittar du här.

 1. 8. Four Seasons Resort Lanai, Hawaii
 2. hawaii

Four Seasons Resort Lanai ligger vid den skimrande stranden på en av Hawaiis minst exploaterade ö; en unik och exotisk destination. Efter att ha återöppnats 2016 efter en omfattande renovering så är resorten mer paradislik än någonsin med bland annat vackra botaniska trädgårdar, två pooler utformade som laguner och vattenfall.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Resort Lanai hittar du här.

 1. 7. Four Seasons Hotel New York, USA
 2. new york

Four Seasons Hotel New York är en tillflyktsort i en av världens mest pulserande och hektiska städer. Med en adress i Midtown så harFour Seasons Hotel New York blivit en ikonisk adress på Manhattan med sitt torn på 52 våningar. Hotellet är modernt och sofistikerat – ett tema som omfattar alla hotell i kedjan – med utsikt över Central Park.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Hotel New York hittar du här.

6. Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Thailand

thailand gold triangle

Ett thailändsk paradis omgivet av berg och med utsikt över floden Ruak så är Four Seasons Tented Camp Golden Triangle den perfekta stället att bo på för att fly vardagens stress. Här är naturen själv en av höjdpunkterna. Om du inte slappnat av i något av de 15 lyxigt inredda tälten eller chillar i något av badkaren utomhus så kan du utforska naturen på en av de mest exotiska platserna i Thailand och lära lite om områdets unika historia och kultur.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Tented Camp Golden Triangle hittar du här.

5. Four Seasons Resort Seychelles

 1. seychelles2

Detta femstjärniga hotell öppnade 2009 men är fortfarande en fantastisk resort mycket tack vare sin oöverträffade naturliga miljö. Tänk dig kritvita stränder, frodig regnskog och klarblått hav som sjuder av liv. Det är Four Seasons Resort Seychelles. Resorten har 67 privata villor och 27 bostäder.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Resort Seychelles hittar du här.

 1. 4. Four Seasons Firenze, Florens, Italien
 2. florence

Ett palats beläget i den charmiga italienska staden Florens. Four Seasons Firenze liknar inget annat hotell och är mer som en urban resort. Utsmyckat med fantastisk renässanskonst imponerar hotellet med valv, ståtliga pelare och utsöka marmorgolv. Varje rum är individuellt utformat och ultra luxuösa.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Firenze hittar du här.

3. Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

maldives

Detta är mittpunkten av Four Seasons verksamhet i Maldiverna. I landet har även kedjan Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa, yachten Four Seasons Explorer och det nybyggda Four Seasons Private Island Maldives Voavah i Baa atollen. Om vackra villor svävandes ovan det turkosa havet är din grej, då kommer du trivas här.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru hittar du här.

 1. 2. Four Seasons Resort Bora Bora, Franska Polynesien
 2. borabora

Four Seasons Resort Bora Bora är det ultimata stället för barfotalyx. Omgivet av små öar med sandstränder och belägen på det yttre korallrevet som omsluter en turkos lagun är resorten helt enkelt magisk. Du kan bo i någon av de 100 villorna på pelare ovan vattnet eller i någon av de sju strandvillor. Du kommer att kunna njuta av en oslagbar utsikt över lagunens kristallklara vatten.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Four Seasons Resort Bora Bora hittar du här.

 1. 1. Four Seasons Resort The Nam Hai, Vietnam
 2. vitnam

Oöverträffad i sin härliga mix av stil, känsla för det lokala och lyx, är Four Seasons Resort The Nam Hai en fantastisk hyllning till Vietnams kulturella hjärta. Nära till tre UNESCO-världsarv.

Bo här och du kommer snart se varför de flesta jet-setters har denna resort högt på sin lista över platser att besöka. Anläggningens 100 privata villor är elegant möblerade med utsikt över den dramatiska stranden som är en av de mest hisnande i världen.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för  Four Seasons Resort The Nam Hai hittar du här.