Bulgari-Paris

Bulgari Hotels & Resorts öppnar nytt hotell i Paris

Bulgari Hotels and Resorts har aviserat att de planerar att öppna ett nytt lyxhotell i Paris 2020.

Det planerade hotellet kommer ha 76 rum, av vilka de flesta kommer vara sviter, och kommer vara beläget i det livliga området känt som Triangle d’Or.

Hotellet kommer vara utformat med traditionell parisisk kalksten och med referenser till 1800-talets stadsmönster skapat av Haussmann.

Den förnyade fasaden kommer utstråla en modern stil. Hotellet kommer vara försett med ett SPA, en innergård med trädgård samt restaurang och bar.

Bulgari har anlitat den italienska arkitektfirman Antonio Citterio Patricia Viel och de franska arkitekterna Valode & Pistre baserade i Paris.

Öppnandet av detta nya hotell kommer efter nya att andra nya hotell har slagit upp portarna i Beijing, Dubai, Shanghai och Moskva. Det senare även det under 2020.

Med dessa kommer antalet hotell i kedjan rundas av till åtta. Christophe Babin, VD för Bulgari, säger: ”I och med att hotellet i Paris öppnar under 2020 kommer lägga den upplysta staden till vår kollektion.

Vi är övertygade om att detta nya hotell kommer ha en oemotståndlig dragningskraft inom det exklusiva segmentet på hotellmarknaden i Paris. ”
Bulgari-Paris-e1520844072174

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×