download-13-800x300

De första bilderna på Cathay Pacifics nya lounge The Deck i Hong Kong

Bilderna på Cathay Pacifics nya lounge The Deck på Hong Kongs International finns nu tillgängliga. Loungen är planerad att öppnas nu den 22:a mars.

Loungen är belägen nära gate 16 i Terminal 1 i den tidigare Dragonair loungen. The Deck har samma utformning som de övriga av Cathay Pacifics lounger på flygplatsen och på andra flygplatser runt om i världen som flygbolaget har rutter till. Cathay Pacific själva beskriver loungen som ett ”modernt vardagsrum med en diskret lyx”.
download (14)

The Deck omfattar 823 kvadratmeter och har sittplatser för upp till 180 passagerare. Den har en hel del designmöbler, massor av belysning, en hel del naturligt material och verk av lokala konstnärer.

Vad erbjuder loungen för mat

Maten är ett utmärkande drag hos Cathays lounge, exempelvis The Noodle Bar som är en favorit hos de som reser med Cathay Pacific.
download (11)

Passagerare kan provsmaka en del av Hong Kongs utbud av lokala klassiker som wonton nudlar med en kraftig buljong, nudlar med fiskbullar och ett antal olika varianter av dim sum. Andra läckerheter tillgängliga är dan dan nudlar och japanska vegetariska nudlar.

download (12)

The Terrace

Som det kanske framgått tidigare så är The Terrace, den L-formade balkongen med både bord och individuella sittplatser, en central del i loungen. De som besöker loungen får möjlighet att de se all aktivitet på plattan samtidigt som de får sig en bit mat eller något att dricka.
download (13)

I tillägg så har loungen en relaxdel med specialbyggda Solostolar, åtta sviter med dusch och bekväma sittplatser.
download (15)

Så fort The Deck öppnas så stänger Cathay en av sina andra lounger, The Cabin affärsklasslounge. De övriga loungerna, The Wing, The Pier, The Bridge och The Arrival kommer förbli öppna.

 

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×