dukes-royal-london

Dukes i London erbjuder ett ”Royal Wedding Package” inför det stundande kungliga bröllopet

Dukes i London har satt samman ett kungligt bröllopspaket för dig som vill fira årets bröllop, det mellan prins Harry och hans fästmö Meghan Markle nu i maj, en händelse med högt ställda förväntningar.

Beläget på fem minuters promenadavstånd från Buckingham Palace så har Dukes London ett erbjudande tillgängligt mellan den 27:e april och tredje juni i år. Med pris från ca 7230 kronor (GBP 637) per natt och minimum tre nätters vistelse.

4

Paketet inkluderar något av Dukes flotta rum eller sviter, perfekt för en bröllopsnatt inför smekmånaden eller en liten romantisk utflykt – med en flaska mousserande vin av märket Gusbourne på plats inför ankomsten.

Du kanske inte har en inbjudan till själva bröllopet, men hotellet ordnar med en tur till Windsor Castle och en rundvandring i Westminster Abbey. Det senaste kungliga bröllopet ägde rum där mellan prins William och Kate Middleton.
9 (1)

Ta dig till Dukes inför den stora Dagen, det ingår hämtning och avlämning vid Heathrow och Gatwick, en fullödig engelsk frukost varje morgon, afternoon tea för två i The Drawing Room, en tre rätters middag för två i hotellets restaurang GBR (Great British Restaurant) och en souvenir för att komma ihåg er romantiska utflykt.

Dukes London ligger på en historisk privat innergård i St James Place, med utsikt över Green Park, och är det praktfulla lyxiga boutiquehotellet i London.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Dukes London hittar du här.
 

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

pexels-amien-63991

We have moved!

Our new website – BusinessClass.com – is filled with inspirational travel articles, reviews of premium airline cabins and luxury hotels, up-to-date travel news and of course, special offers. Click...

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×