Ving introducerar nytt koncept - Easy Travel

Diskussion i 'Övriga nordiska flygbolag' startad av Jacob, 10 Januari 2012.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Charter är inte direkt vad vi brukar diskutera på den här sidan, men Ving imponerar faktiskt och har introducerad ett nytt ganska trevligt resekoncept.

  Passagerare som reser med Ving, flyger med Thomas Cook Airlines och bor på något av Vings Sunwing Resort eller Sunprime Resorts kan dra nytta av Vings nya "Easy Travel".

  Det kanske trevligaste med Ving Easy Travel är att man ställer upp incheckningsdiskar på hotellet några timmar före hemresan, där checkar man in sitt bagage och får sitt boardingkort och därefter kan man gå tillbaka till poolen för ytterligare några timmar i solen. Sedan är det bara att gå direkt till gaten på flygplatsen och bagaget skickas direkt till Sverige.

  Dessutom får man med Easy Travel ta med 10 kg extra bagage, på destinationen åker man direktbuss till hotellet, och man får tillgång till "ombyteslägenhet" vid behov innan hemresa.

  Bo på Sunwing Resort och få extra förmåner när du reser
   
 2. twiggs

  twiggs Medlem

  Detta har funnits hur länge som helst. Åtminstone så länge som Sunprime i Las Palmas blev just ett Sunprimehotell. Min fru var med på invigningen; kan hända att det skett en relansering dock?
   
 3. Mattias Edstrom

  Mattias Edstrom Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Detta är något som Ving har haft på sina Sunwing hotell i flera år nu. När de sedan introducerade Sunprime så ingick även de i Easy Travel konceptet. Tidigare har det bara gällt flygningar till de "stora" flygplatserna som flygs utav Thomas Cook (DK), men de kanske har utökat med de regionala flygbolagen och även till landsortsflygplatserna.
  Hur som haver, reser inte mycket på charter, men sist jag gjorde det (3 år sedan) bodde jag på Sunprime i Playa D. Inglés och denna service var verkligen uppskattad. Mer bagagevikt och slippa köerna på flygplatsen.
   
 4. Jacob

  Jacob Medlem

  Har inte åkt charter på över tio år, men det skickades ut som en pressrelease/nyhet, så något nytt måste det vara med det. Finn fem fel?

  Lät bra i alla fall.
   
 5. Bonden

  Bonden Medlem

  Ort:
  AGH
  Land:
  Sverige Sverige
  Skulle gissa på att "10 kg extra bagage" är en nyhet.
   
 6. twiggs

  twiggs Medlem

  Nej, det är det inte.
   
 7. Spersboda

  Spersboda Medlem

  Jag läste ngnstans i samband med att Novair introducerade sin charterbusinesskabin att premium är ngt som efterfrågas mer av charterresenärer.

  Jag kan erkänna att jag som ganska ny småbarnförälder uppskattar charter och kan förstå varför det är så populärt - men lite mer premium skulle inte skada.
   
 8. ANA beta-testar ett liknande system inrikes i Japan.

  När du har bokat inrikes resa i Japan med ANA och du vill ta med check-in bagage, ANAs samarbetspartner(kurirföretag) hämtar ditt bagage hemma.
  Du åker till avgångsflygplatsen och bagaget är redan där.
  Du flyger till målet, men du inte behöver hämta ditt bagage där, utan bagaget skickas direkt till adressen som du angav vid bokningen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×