Klargörande över SAS inrikes lounge Arlanda terminal 4

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Erik Bernskiöld, 21 Oktober 2011.

 1. Erik Bernskiöld

  Erik Bernskiöld Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet att vi tidigare har diskuterat villkoren för SAS Lounge på ARN T4 utan något fullständigt konkret svar. För referens tänkte jag skriva vad "Lounge-ansvarig" på SAS har sagt efter samtal med Corporate Support.

  Följande har tillgång:
  • SAS EBG
  • *A Guld
  • United Club
  • AC Maple Leaf Club
  • US Club
  De första tre är bekräftade, men jag antar att de sistnämnda två enligt samma princip har tillgång, med dagsaktuell bokning med *A.

  :)
   
 2. Mikael

  Mikael Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Om jag förstår det rätt så måste dock *G kortet vara registrerat i bokningen för att man ska komma in? (Dvs om man vill stämpla poängen på annat FFP kommer man inte in).
   
 3. Roger J

  Roger J Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Loungen är Star Gold. Eftersom det är automatisk inpassering kan man, som beskrivs ovan, endast komma in om statusen är korrekt i check in-systemet.
   
 4. lalibali

  lalibali Ny medlem

  Hur sker access? Jag blev nyligen A3 Gold, men har inte fått mitt kort än. Dock har ju Miles&Bonus numera funktionen att kortets kod finns tillgänglig i Aegeans app.

  Eller lägger man biljetten på en inläsnings-glasskiva, som är vanligt vid boarding nuförtiden?
   
 5. Flood

  Flood Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Du drar kort/smartpass i läsare om det finns inlagt på din resa. Eller skannar boardingpasset. Loungen är obemannad, så du behöver ha statusen inlagd. Loungen är obemannad, så ingen kan hjälpa dig in.
   
 6. Thornado

  Thornado Medlem

  Å andra sidan, just på grund av detta, samt det faktum att det bara är ett "vanligt" vändkors som hindrar, så är det ju inte direkt svårt att kliva över det om systemet inte förstår att du faktiskt borde få komma in. Om loungen inte är tom så kan det ju dock förvisso säkert medföra en del irriterade blickar från andra loungegäster (men om de är vid matavdelningen så kanske man kan få någon av dem att gästa in sig i loungen så slipper man överhuvudtaget akrobatiska konster).
   
  pep gillar detta.
 7. mha321

  mha321 Medlem

  Det finns (eller fanns åtminstone när jag var där för inte alltför länge sedan, men det var nog ett par månader sedan inrikes faktiskt) en knapp för att tillkalla personal om man har problem. Så det går att få tag i någon som kan hjälpa dig in.
   
 8. FlyingFire

  FlyingFire Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Så en vild tanke, kan jag registrera mitt A3*G, gå in i T4-loungen och väl inne ändra till mitt EuroBonus-konto och flyga milesen till EuroBonus?
  Om ingen vet tänker jag prova nästa gång jag flyger till Luleå.
   
 9. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Toppen att det vart klargjort vad som gäller.

  Det är rätt ofta som jag inte kommer in med varken EuroBonus kort eller borrning kort så då tar man bara och drar lite i vändkorset åt "fel håll"och slinker förbi.. så även om det inte känns helt rumsrent så går det ju att göra så om man har rätt till att komma in.

  Har använt ringklockan en gång när jag behövde ta in en barnvagn, förvånande nog dök det upp en och hjälpte mig ögonblickligen.

  Ett annat irritationsmoment är att det inte går att ta in mer än en gäst så när jag har familjen med mig brukar dottern få krypa under korset.
   
 10. Flood

  Flood Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×