Hotell i Florida med intjäning i EuroBonus eller British Airways Executive Club

Diskussion i 'Hotell' startad av Tockstew, 22 Januari 2012.

 1. Tockstew

  Tockstew Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!

  Jag planerar en resa till Florida med familjen under kommande vinter. Tänkte försöka bo på hotell i samma kedja för att skarpa ihop så mycket bonus som det bara går. Prioriterar Eurobonus bland de programmen. Även BAEC funkar dock. Någon som har några bra tips på kedjor med hotell som inte är snordyra men som ändå kan erbjuda pool etc. Tilläggas kan att vi ska till Miami, Orlando, Fort Myers (i alla fall det området). Avslutningen blir en kryssning. Någon som vet om man kan få poäng på kryssningar?


  Tock
   
 2. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  När det gäller Hotell i USA med familj (även utan) så är mitt självklara val Embassady Suites inom Hilton kedjan. Tillhör inte de billagaste men du får mycket för pengarna. Två rum varav vardagsrummet med bäddsoffa och ett stort sovrum. Bra frukost med bl à pannkakor som även barnen gillar. Öl och gratis drinkar mellan 17-19 varje dag. Hilton kedjan ger hyfsat med poäng. Skall du bo i Fort Mayers området rekommenderar jag att du hyr en villa. Finns massor att hyra till bra priser, börja att kolla på Blocket. American Airlines ger poäng på kryssningar.
   
 3. magic

  magic Medlem

  För barnfamiljer rekommenderas även Homewood suites (Hilton) som serverar gratis middagsbuffé må-to. Homewood har olika typer av sviter med sov- & vardagsrum.
   
 4. tourist

  tourist Medlem

  Marriotts kedja Residence Inn har också buffé på vardagskvällarna och jättebra frukostar. Deras minsta rumstyp, som kallas studio, är kanske i minsta laget för en familj med fler än ett barn, men de har även sviter med ett eller två sovrum.
   
 5. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Tockstew, blev det någon resa för er?
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×