Hertz #1 - status match till President Circle

Diskussion i 'Hyrbilar' startad av Sakoz, 18 Oktober 2011.

 1. Sakoz

  Sakoz Medlem

  Ort:
  GVX
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!

  Jag har hyrt ganska mycket bil på Kastrup med SIXT och är SIXT Platinum sedan en tid tillbaka, men inom Sverige och USA och några andra länder har det blivit Hertz. Berättade detta för Hertz Gold medlemsservice och blev bumpad till Hertz #1 - President Circle vilket är deras högsta nivå. Har hyrt ganska mycket med Hertz under årens lopp men det har saknats 10 hyror till att uppnå Hertz #1 - President Circle. Men nu så... :)
   
  2 personer gillar detta.
 2. Tommy Palomäki

  Tommy Palomäki Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har just gått över från Hertz till Sixt pga tycker att de har roligare bil alternativ än Hertz. Trött att alltid få en Volvo C30, S40 eller V50. På Sixt brukar jag boka en Mini men med Platinum får ut BMW1 / 3 eller MB C.
   
  2 personer gillar detta.
 3. Erling Stausland

  Erling Stausland Medlem

  Ort:
  KRS
  Land:
  Norge Norge
  For Hertz President Circle var vel kravet 50 bilhyrninger i året? Det er jo en pr vecka året rundt, og er en god del. Ser nu at det er satt ned til 30, og det er fortsatt mye leiebil.

  Selv er jeg langt fra det, men har 6 Hertz hyrer i år, og håper å klare 4 til for å komme opp på mellomnivået mellom "vanlig gold" og President circle som er "Five Star" og krever 10 hyrer pr år.

  Selv er jeg godt fornøyd med deres Gold service når man skal hente og levere bil. Men forskjellen til 5S og PC er ikke veldig stor. 5S gir oppgradering en klasse, og PC gir det samme pluss garantert bil.

  Siden du er PC lurer jeg på hvor ofte du opplever å bli oppgradert, og siden du også har erfaring med SIXT Platinum, så lurer jeg på hvordan forskjellen er mellom loyalitetsprogrammene, og hvilket du synes er best?

  Takker for info!
   
 4. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Jag skulle också vilja veta erfarenheter mellan Sixt Platinum och Hertz PC. Det senare har jag hyrt en bil med och blev långt ifrån imponerad med servicen.
   
 5. Perra

  Perra Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag är Hertz PC och har de gånger jag hyrt bil alltid blivit uppgraderad 2 klasser. Har matchat mitt PC mot Sixt Platinum dock ännu inte hunnit hyra något genom dem.
  Som Tommy skriver ovan har Sixt roligare bilar men jag upplever att Hertz är billigare (på den lilla prisjämförelse jag gjort).

  Överlag är jag nöjd med servicen på Hertz, alltid snabb in- och utcheckning. Visst finns det tillfällen där det varit långt ifrån OK men det tror jag man alltid kommer springa på var men än hyr över tiden.
   
 6. FrontX

  FrontX Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Tycker, trots att jag hyr mycket på Hertz att kvalitén och standarden på deras bilar varierar väldigt från station till station. Främst i Sverige, eftersom det är samma bilmodeller vart man än hyr i Sverige. och Hertz PC är inte speciellt användbart om man inte hyr på Flygplatser.
  Vissa gånger har jag fått XC60 R-design med PCC, Panoramatak, Nav. osv och ibland får jag knappt en Volvo V70 med bas-utrustning.

  Någon mer som håller med?
   
 7. Valley

  Valley Medlem

  Ort:
  Karlstad
  Land:
  Sverige Sverige
  På den gamla goda tiden, i slutet av sekelskiftet körde jag duktigt med Hertzbil under 4-5 år. Hade nog kommit upp i PC-Status om jag följt reglerna. Men jag gjorde ett eget deal med de Hertzkontor jag bodde på. Lågt fast pris mot att jag körde vad dem hade inne.
  Servicen på dessa kontor kan jag inte klaga på det minsta.
   
 8. FrontX

  FrontX Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Hur funkar det med Amex Platinum och Sixt?
  Visst får man Sixt Platinum om man har ett Amex Platinum?
  Besöker man en station för att fixa ett sånt eller sköts det automatiskt när man hyr?
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×