Emirates från Köpenhamn?

Diskussion i 'Emirates & Skywards' startad av Axelzon, 29 Juli 2011.

 1. Axelzon

  Axelzon Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Är där någon som provat Emirates flighter ut i Asien via Dubai från CPH.. Vilken typ utav inflight service har de på sträckan CPH-DXB i A330, stolar etc..

  Är nyfiken även sedan restiden är längre, men ett mycket bra pris i Business, och det inkluderar flight i A380:cool: DXB-HKG-HKG (förmodligen via BKK).

  Tack för info ifall någon har provat.

  /Axelzon
   
 2. MarcusC

  MarcusC Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  EK börjar flyga den 1/8 CPH-DXB. Jag är sugen testa, har flugit LHR-DXB tidigare med A380, och 380 produkten i C & F, i synnerhet stolar och IFE är mycket bra, även deras Lou ge/bar ombord är mycket trevlig. Värt att nämna är väl att CPH-DXB blir en av få verkliga F produkter ut från Scandinavien.
   
 3. Axelzon

  Axelzon Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu så trillade poletten ner, jag hade hört det innan men glömt. Det förutsätter att EK tar sina A330 med 3 klasser på denna sträckan. Det kanske är bekräftat? Hoppas det!! Tack för din INFO. Skall bli kul som tusan att prova deras A380 produkt.
   
 4. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Tänkte själv prova CKG-PEK-DXB-CPH-GOT i höst istället för SAS och har för mig att sträckan PEK-DXB är i A380. Hoppas på en bra businessupplevelse såhär vid första Emiratesflygningen.
   
 5. Axelzon

  Axelzon Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Det stämmer.. den brukar ofta stå vid gaten bredvid SK996 i PEK.
   
 6. rickardjacobson

  rickardjacobson Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag flög för ett par veckor sedan CPH-DXB-HKG och var nöjd, lite kontrast från A330'n till A380'ns business produkt. Har dock inte så mycket till övers för Emirates personal generellt, servicenivån är inget att skryta med. Höjer ett varningens finger också för sträckor med deras 777-300, den vi flög med HKG-DXB var väldigt gammal och sliten. Nackdelen med DXB-HKG är också att de ibland studsar i Bangkok, drar ut lite på resan men i A380'n så led man inte så mycket då man satt bra. Klar fördel är prisbilden och att man kan kombinera business och economy. Vi betalde 15' kr ToR med stopp i Dubai på vägen hem. Då var det business ner och economy hem.

  En trevlig grej dom har på emirates är att de öppnar upp bakre business kabinen för economy om där är låg beläggning, vilket är vanligt på sträckan CPH-DXB. Vi blev automatiskt flyttade till business när vi checkade in, trevlig gest som jag tror att många upppskattar och kan tänka sig att välja Emirates för.
   
 7. rickardjacobson

  rickardjacobson Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Vill även ge Emirates ett plus för deras chaufför service som är gratis när man flyger business. Dock förutsätter detta att de har den tjänsten dit du flyger eller flyger ifrån. Finns ännu inte i CPH, annars hade man kunnat bli upphämtad hemma, normalt 50 km från flygplatsen. I Hong Kong väntade en kille på oss när vi kom ut från gaten och gav instruktioner om var vi skulle gå efter vi hämtat vårt bagae, mycket smidigt. Plus i kanten också för att det var en helt ny Mercedes S500L :)
   
 8. rickardjacobson

  rickardjacobson Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Då jag är lite orutinerad på forum skrivande glömde jag lägga till bilder så här kommer två från A330 CPH-DXB där man kan se stolsmöjligheter och utrymmet i kabinen. Dålig kvalite pga iPhone!
  bild.jpg
  bild1.jpg
   
 9. Mats Genberg

  Mats Genberg Medlem

  Ort:
  Simrishamn
  Land:
  Sverige Sverige
  Hmmm - Känns smått sunkigt jämf med ETIHAD…
  Men om man kan slippa ett byte i Tyskland så är mycket förlåtet.
  Ngn som vet hur deras chaufförsservice från DXB till Abi Dhabi funkar?
   
 10. Emirates har Business Class deals till olika destinationer från Amsterdam.

  t ex:
  Bangkok: 1.746 EUR inkl. skatter

  Dock boka senast 31 aug (imorgon) för Bangkok.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×