Billigaste business class biljetterna

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av mozartfan, 1 Februari 2012.

 1. mozartfan

  mozartfan Ny medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!
  Vilket företag i världen har numera de absolut billigaste business class biljetterna. Rutten jag eftersöker är Köpenhamn-New York (jfk) Har själv rest med Icelandair saga class, och finner detta företag alldeles lagom vad gäller kostnad för en businessclass biljet, men man får inte riktigt samma sak som om man flyger British Airways, men jag letade på andra forum och där hade de skrivit ner British Airways första klass något otroligt, och likaså business class på British Airways, vad har hänt med detta en gång så aktade flygbolag...och så dålig kritig i första klass, sämre än budget business med Icelandair!? Nåväl tipsa mig gärna om bra och billiga business class biljetter från Köpenhamn - New York, planerar resa under hösten 2012. Mvh Tobias
   
 2. Singapore

  Singapore Medlem

  Ort:
  ESMQ / KLR
  Land:
  Sverige Sverige
  AHO, vad är du? ;)
   
 3. En något odefinierat fråga då hösten är lång :cool:

  Just nu erbjuder Jet Airways med SN Brussels Airlines ett pris i underkant av 13.000kr dock för resor innan maj. Mina stalltips är:
  1. Få Lufthansas nyhetsbrev för Sverige och Danmark. Registrera dig på respektive hemsidor. Senaste 4-6 månader har det funnit korta, men mycket bra reor där t.ex. Washington, Boston och New York har legat på under 12.000kr
  2. Registrera dig på British Airways.com i Sverige och Danmark för samma sak. NYC ligger på mellan 15.000kr och 17.000kr på reorna.
  3. Viktigast! Besök businessclass.se varje dag så kommer det säkert något tips närmare avresa :)

  British Airways kommer normalt med erbjudande för hösten i maj/juni.
   
 4. Homer

  Homer Medlem

  :rolleyes:

  Jamen han sa ju uttryckligen att han inte skulle ju resa med British Airways därför att han hade pålitlig information(!) att British Airways Business Class och även First Class var urusel:rolleyes: så dåligt att t.o.m Iceland Air SAGA klass var bättre än British Airways First :rolleyes::rolleyes:
   
  Last edited: 2 Februari 2012
 5. Jag valde ignorera detta med flit då det inte finns "a snowball's chance in hell" att Saga Class är bättre än British Airways NF :cool:
   
 6. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Hmmm, har åkt eco+ med Iceland Air, som hade samma stolar som business och jag har åkt med både Business och First med British Airways. När det gäller hårdvaran så är inte Iceland Air på samma planet. Så det är nog väldigt personliga åsikter som har framförts. Det klart, går man stenhårt på pris och tycker att huvudsaken är att produkten etiketteras som business, då kommer Icelandair i ett bättre läge. Men personligen tycker jag då att vi kan dra paralleller till diskusionen om hur "lyxig" europesik businessclass är.
   
 7. Homer

  Homer Medlem

 8. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
 9. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag väntar fortfarande på Concordes kommentarer kring detta... :) Har själv mycket svårt att tro att British Airways F skulle vara dåligt. Och över lag så anser jag nog att i princip samtliga större bolag har helt OK businesskabiner. Klart det finns klasskillnader, men om vi pratar billiga businessbiljetter över atlanten så är det ju knappast en faktor att ta hänsyn till.
   
 10. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Min erfarenhet är att Icelandair är de som överlag har lägst priser i affärsklass mellan Norden och dess destinationer i USA. Men många andra bolag är billigare när de har sina kampanjer.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×