Avispoäng på Eurobonus

Diskussion i 'Hyrbilar' startad av Gus, 14 Juli 2011.

 1. Gus

  Gus Medlem

  Har jag förstått det hela rätt att en bilhyra hos Avis ger 500 Eurobonuspoäng per bilhyra, inte per dygn man hyr bilen? Om jag exempelvis vill hyra bil under tre dagar i Stockholm så är det alltså bättre rent poängmässigt sett att återlämna bilen varje dag och göra tre separata bokningar av bilen? Totalt 1500 poäng.

  Samma resonemang hos Hilton också väl? Enligt Eurobonus så får man 500 poäng per vistelse, inte per natt. Kanske lite osmidigt att checka in och ut varje dag, men vad gör man inte för poängen.
   
 2. Roger J

  Roger J Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  På Hilton går det bra att ha tre bokningar, bara att visa alla tre när du checkar in första dagen så blir det som vanligt sedan.
  Men att åka till Avis varje dag verkar möjligen lite knöligare. :)
   
 3. tourist

  tourist Medlem

  Hilton kommer i de flesta fall att betrakta de tre nätterna i rad som en vistelse även om du gör tre reservationer och checkar ut och in varje dag, så det blir bara 500 poäng totalt i alla fall...
   
 4. Roger J

  Roger J Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Stämmer kanske med Hilton, men min erfernehet är att det fungerar. Jag har gjort precis så flera gånger (Frankfurt, Millennium NY, Paddington, Conrad HKG) och då har jag fått poäng som för flera separata vistelser.
   
 5. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  Kom ihåg att man inte måste välja fast intjäning på Hilton. Man kan även välja att tjäna 1 mile per spenderad USD. Är nästan alltid ett bra alternativ om man ska bo flera nätter och inte bor på de absolut billigaste Hilton hotellen. Min erfarenhet är annars att man ofta, precis som Roger J säger, får poängen.

  Däremot brukar i alla fall inte jag få mer än EN statusgrundande vistelse, vilket ju kan vara surt. Min lösning har då varit att endast registrera varannan natt. Man missar poäng men behåller Diamond status, vilket jag värderar högre än poängen jag då missar. Reser man med sin sambo kan man dessutom alltid ta varannan bokning. Full pott på allt då! :)
   
  1 person likes this.
 6. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Rätt värdelöst när man får poäng endast per bilhyra/hotelvistelse. Borde ju rimligtvis vara antal dagar/nätter. 500 poäng på en bilhyra får mig inte att prioritera SAS-partners.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×