Nyligen så introducerade Singapore Airlines en ny tjänst där de som reser i Suites, förstaklass och affärsklass kan förbeställa huvudrätt från menyn på aktuell flygning. Det finns även planer på att utöka denna tjänst att även omfatta premium ekonomi inom en snar framtid.

I och med det positiva mottaget när tjänsten smyglanserades i augusti 2018 på linjerna till norra Asien för passagerare i Suites, första- och affärsklass. Nu kan de se menyn för sin flygning i förväg på flygbolagets hemsida, singaporeair.com, och förbeställa huvudrätt.

Passagerarna kan förbeställa sina rätter när som helst från och med tre veckor  och fram till 24 timmar innan avgång.

Den nya tjänsten kompletterar den redan existerande ”Book the Cook”, som ger resande i Suites, förstaklass, affärsklass och premium ekonomi att förbeställa huvudrätter från en separat meny med upp till 68 olika valmöjligheter.

Singapore Airline´s ”Book the Cook” har ett brett urval av gourmeträtter såsom klassiska västerländska favoriter, mer hälsosamma alternativ och rätter utan kött, populära asiatiska rätter, ikoniska lokala specialiteter från Singapore och exklusiva skapelser från flygbolagets internationella kulinariska panel av välkända kockar.

”Bemötandet efter vår smyglansering av den nya tjänsten var väldigt uppmuntrande, och vi är nu glada över att kunna erbjuda det till alla premiumklasskunder som reser i vårt globala nätverk ”, säger Yeoh Phee Teik, Singapore Airlines chef för kundrelationer, i ett pressmeddelande.