Singapore Airlines Silverkris Lounge, Bangkok Suvarnabhumi

Singapore Airlines SilverKris Lounge, Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Intryck

En ganska liten och hoptryckt lounge men med en mycket snygg och modern design med flera små sittsektioner. Som avgränsning mellan de olika sektionerna har man använt låga bruna väggar eller frostat glas. Under dagen finns en fin utsikt mot den stora trädgård som finns på flygplatsen mellan A-piren och avgångshallen.

Loungen kan bli ganska full i samband med Singapore Airlines avgångar då det är möjligt att receptionen avvisar besökare som inte ska flyga med Singapore Airlines

Mat och dryck

Bra utbud av snacks i självserveringsbuffén med flera sorters smörgåsar, färsk frukt, varma snacks och en frys med Häagen Dazs glass. Vid vissa tider finns även varm mat.

Även bra utbud av drycker med alkoholfria drycker, läsk, juicer, öl och olika spritsorter. Till skillnad från Thai Airways lounger i Bangkok finns i Silverkris loungen även rött och vitt vin.

Faciliteter

Flera TV-apparater, dagstidningar och magasin. Det finns även gratis trådlöst internet samt ett business center med internetdatorer.

Loungen saknar dock både toaletter och duschar.

Slutsats

En liten loungen men med en riktigt snygg och lite annorlunda design. Ett trevligt inslag bland alla Thai Airways lounger på flygplatsen.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×