Louis Tavern CIP Lounge G-Pier, Bangkok

Louis Tavern CIP Lounge, Bangkok Suvarnabhumi (BKK), G-piren (Gate 2)

Intryck

Det finns totalt sex Louis Tavern-lounger i Bangkok och den i G-piren på våning 3 är utan tvekan den bästa. Loungen är omfattande i storlek och uppdelad på två våningar som är hopkopplade med en rulltrappa, vilket måste vara unikt i loungevärlden.

Interiören är snygg och modern med ljusa färger, mycket vitt och pastellfärger. Panoramafönstren hjälper till att skapa en stor rymd och ger dessutom en viss utsikt mot plattan vid G-piren.

Mat och dryck

Ett bra och ganska stort utbud av smörgåsar och snacks finns att äta samt soppa, färsk frukt, kakor och bakelser. Med undantag för soppa och snabbnudlar erbjuds dock ingen annan varm mat. Även dryckesutbudet är bra och relativt omfattande med öl, vin (till skillnad från många lounger i Bangkok), flera olika spritsorter, juicer, läsk, kaffe och te.

Loungen har två självserveringsbufféer, en större på nedervåningen och en lite mindre på övervåningen som under vissa tider inte används när det är få besökare i loungen.

Faciliteter

Moderna internetdatorer finns på båda våningarna och dessutom gratis trådlöst internet (inloggningsuppgifter finns vid receptionen).

Ett stort utbud av tidningar finns i loungen, inklusive flera svenska som Dagens Industri och Dagens Nyheter, även om tidningarna ofta är 2-3 dagar gamla. Utbudet är i övrigt anpassat efter de flygbolag som använder loungen.

Duschar och toaletter finns i loungen och i direkt anslutning finns även ett transithotell (som även det drivs av Louis Tavern) med möjlighet att hyra ett rum under några timmar.

Under perioder har det även funnits en minigolfbana i loungen med möjlighet att träna putting.

Slutsats

En av de bästa loungerna i Bangkok och kanske en av de bästa tredjepartsloungerna i Asien. Bra mat och dryck och utmärkta faciliteter. En minigolfbana i loungen är dessutom en kul bonus.

2
Populäraste / senaste

  1. pep den

    Interessant! Jeg har været på 3 andre Louis Tavern Lounges i BKK og var meget skuffet over dem alle! Men iflg anmeldelser så har du valgt den helt rigtige af dem…

  2. ronniek den

    Till frukost har de även en pannkaksmaskin som är ett kul inslag. Man trycker på en knapp och efter en liten stund kommer det ut två små pannkakor 🙂

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×