Salon La Croix Du Sud Lounge, Toulouse Blagnac

La Croix Du Sud Lounge, Toulouse Blagnac (TLS)

Intryck

Salon La Croix Du Sud är den enda loungen på Toulouse Blagnac Flygplats. Loungen ligger i transithallen för Schengenpassagerare i det som kallas Hall C. Avgår flyget från Hall A eller B är det en bit att gå mellan loungen och gaten. Loungen används av alla flygbolag som trafikerar Toulouse och det går även att få tillträde med exempelvis Priority Pass, Diners Club och Airport Angel.

Designen i loungen är riktigt häftig med designmöbler i rött, gult och orange, en blandning av stolar, fåtöljer och soffor med tillhörande bord. Loungen är uppdelad i två våningar med den stora skillnaden att övervåningen har stora fönster mot plattan och transithallen och är därmed också bli betydligt ljusare än nedervåningen som helt saknar fönster.

Loungen är 300 kvadratmeter stor och ska enligt deras informationsbroschyr ha plats för 100 besökare. Det låter kanske stort, men som den enda loungen på en av Frankrikes större internationella flygplatser räcker det inte. Det var fullt till sista plats under testbesöket som gjordes en sen eftermiddag en vardag och personalen hann inte med att plocka av borden vilket gjorde att det fanns en hel del skräp och tomma glas på borden.

Mat och dryck

Utbudet av mat och dryck är begränsat. Bland dryckerna finns juicer, läsk, öl och vin samt ett standardutbud av spritsorter. Dessvärre finns det ingen riktig mat i loungen, endast kex med ost, kakor, muffins, chips, nötter och frukt.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet erbjuds i loungen, dock med en full lounge med de flesta besökare uppkopplade var uppkopplingen långsam. Det finns även stationära internetdatorer samt arbetsplatser.

Franska och engelska tidningar erbjuds i ett ställ, på övervåningen finns även TV-apparater som visar nyheter och sport.

Slutsats

Designen är snygg men loungen är alldeles för liten för att vara den enda loungen på flygplatsen. Ett stort minus är också bristen på riktig mat, det finns endast snacks att äta.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×