Yves Camdeborde var "Chef om board" på AF276 Paris-Tokyo

Diskussion i 'Air France & KLM, Flying Blue' startad av Dr. Miles, 21 Juli 2016.

  1. Fransk kock, Yves Camdeborde, var ombord på AF276 Paris->Tokyo den 6:e juli 2016 och dekorerade Business class måltider på plats..

    Screenshot20160721 01 AF.png

    Screenshot20160721 02 AF.png
    (Foto: Air France Press Release)

    Ni kan se videoklippet från flyget på Air France webbsida.
    The “Chefs on board” event: Yves Camdeborde takes off to Tokyo : Air France - Corporate


    Säg vad man vill om Air France men de är ett av få flygbolag som tar maten (och vin & champagne) på allvar.
     
    Last edited: 21 Juli 2016
    Dreamliner787, Agö, yopeyo och 2 andra gillar detta.
  2. rvarttinen

    rvarttinen Moderator

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Kul när de gör sådana här grejor! Ser att de är i den nya kabinen ... ja, de har nog måtto 'få men bra' när det kommer till vinerna, som brukar matcha det som serveras riktigt bra.
    Själv har jag haft allt igenom bra upplevelser ombord Air France.
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×