Widerøe inleder samarbete med Optiontown och lanserar två nya tjänster

Diskussion i 'Redaktionellt' startad av Redaktionen, 23 September 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Redaktionen tipsar:

  För de flesta är Optiontown förknippat med uppgraderingar, därför är det desto mer överraskande att det norska flygbolaget Widerøe, som första flygbolag i Norden, lanserar två nya tjänster för bättre komfort och bättre flexibilitet.
  Empty Seat Option är en lightvariant av de uppgraderingstjänster som finns för större internationella flygbolag. Tjänsten ger möjligheten att få ett bekräftat ledigt säte bredvid för mer plats och bättre komfort ombord. För att beställa tjänsten anger man sin bokningsreferens på Optiontowns webbsida. 1-3 dagar före avgång men absolut senast fyra timmar före avgång får man veta om önskemålet kunde tillgodoses. Om det inte var möjligt att få ett extra ledigt säte återbetalas beloppet man betalat inom fem arbetsdagar.
  Flexibility Reward Option innebär att man gör sig tillgänglig för att resa med en annan avgång på den aktuella sträckan, som belöning får man återbetalning av delar av biljettpriset, upp till 340 NOK. För att använda denna tjänst anger man sin bokningsreferens på Optiontowns webbsida och indikerar vilka alternativa avgångar man är beredd att resa med. Samtidigt väljer man hur nära innan avgång man vill bli meddelad om eventuell ombokning, mellan en och tre dagar. För att öka chanserna för en Reward rekommenderar Widerøe att man väljer en tidpunkt så nära inpå avgång som möjligt, vilket innebär en dag före avresa.
  Mer information om de nya tjänsterna finns på Widerøes webbsida:
  http://www.wideroe.no/optiontown


  Läs hela artikeln och kommentera på vår förstasida
   
  1 person likes this.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×