Vilket IHG hotell i Tokyo i maj

Diskussion i 'InterContinental Hotels & Rewards' startad av johhenrik, 16 September 2014.

 1. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har bokat 6 nätter på IC Tokyo Bay i maj, men jag har aldrig varit i Tokyo, så jag har ingen koll på var man bör bo. Detta är bokat på poäng, så jag är endast ute efter IHG. Det behöver inte vara IC, men gärna barnvänligt (vad det nu kan tänkas betyda ;) ), då jag för en gångs skull inte ska på tjänsteresa utan ut med familjen. :)

  Så, kan ni ge några tips och motiveringar? :)
   
  jumbooze gillar detta.
 2. Jag kan inte uttala mig om vilket InterContinental Hotel är bäst men ANA InterContinental Hotel Tokyo är nog bättre än InterContinental Hotel Tokyo Bay för dem som inte har varit Japan tidigare och inte kan japanska.
  ANA InterContinental Hotel Tokyo ligger i Roppongi område där det finns många caféer och restauranger som har engelsk meny.
   
  johhenrik gillar detta.
 3. Christian R

  Christian R DYKWIA

  Jeg kan sige god for InterContinental the Strings by ANA, super lækkert hotel og god beliggenhed lige ved Shinagawa Station! :) Og selvfølgelig skal du bo på InterContinental @johhenrik ;)
   
  johhenrik gillar detta.
 4. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Hehe, jag måste inte i detta fallet. Nu vill jag satsa mer på smidighet, eftersom vi har två små tjejer med oss också. :)

  Tack för tipset dock. Förstår det hotellet måste vara fint då det är 15.000 poäng dyrare per natt kontra Tokyo Bay. :)
   
 5. Jacob

  Jacob Medlem

  johhenrik gillar detta.
 6. Christian R

  Christian R DYKWIA

  Jeg tror det er et af de flotteste hoteller jeg har boet på. For mig var det dog beliggenheden der gjorde udslaget, imho ligger det rigtigt godt hvis man vil rundt i byen med tog.

  Hvad koster det i point? Jeg tror jeg betalte omkring 45.000 JPY for en nat i et 'SUPERIOR ROOM' - men nu du er Royal Ambassador har de nok noget godt til dig hvis det er :)
   
  johhenrik gillar detta.
 7. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det kostar 50.000 poäng per natt. Tokyo Bay kostar 35.000.
   
  Christian R gillar detta.
 8. m10

  m10 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Precis som @Dr. Miles skriver ovan så är ANA InterContinental Hotel Tokyo att föredra tack vare smidigare läge. Ligger betydligt bättre till första-gången-i-Tokyo-attraktioner/områden än Tokyo Bay och Shinagawa, som är mer business-områden.

  Har inte bott på något av dom, så tar inte det i beaktning. ANA IC har en skybar med bra dry martinis – det vet jag däremot. Och bokar du rum på övre våningar som vätter mot syd/sydöst så borde det bjudas på utsikt mot Tokyo Tower. Finns ett ställe med riktigt bra karaage strax runt hörnet. Hotellet ligger nära svenska ambassaden; ta en sväng dit och insup känslan av svensk skolinteriör anno 1980-tal, och en fin/spännande exteriör.
   
  Christian R, Dr. Miles och johhenrik gillar detta.
 9. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bodde på IC ANA och IC String nu på min resa för några veckor sedan. Jag skulle alla dagar i veckan välja IC ANA framför String, ligger betydligt bättre till enligt mig och frukosten på ANA utklassade den på String (ungefär som att se Bayern Munchen mot ett Svenskt division 1 lag).

  Båda hotellen var dock bra med fräscha rum även om de inte var "jättestora". Det var dock perfekt att bo på String när man skulle ut till NRT tidigt på morgonen i och med att NEX stannar vid stationen under hotellet.

  Har tyvärr ingen info om Tokyo Bay, men en bekant som bor i Tokyo sa att det området inte var lika bra som IC ANA.
   
  johhenrik och Christian R gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×