Senaste nytt

Vad hitta på, farsan fyller 70 vill fira med barn+barnbarn i Sverige

walla

Medlem
Farsgubben fyller 70 år i augusti och har aviserat att han vill fly fältet men gärna fira med närmaste familjen. Han gillar inte att resa utomlands så ort och aktiviteter måste vara inom rikets gränser. Totalt är vi 6 vuxna samt 4 barn (6,7,9,10 år).

Tanken är att vara borta 2-3 nätter och åka iväg 3 augusti och hem igen 5 eller 6 augusti. Boende får bli antingen tre rum med 2 vuxna i ett rum och 2+2 i övriga två rum eller om något större alternativ med fler sängplatser.

Tips mottages gladeligen på orter, hotell/boende och kanske någon aktivitet som är funktionell för såväl barn som pensionär. Kan även tillägga att hela sommaren normalt spenderas av större delen av familjen på västkusten i norra Bohuslän så hyra stuga på kusten är nog inget alternativ. Har dock kollat på en större "lägenhet" i Göteborg med 10 sängplatser. Brorsan och hans familj bor i mellersta Sverige (rent geografiskt) och troligen inte skulle banga på en möjlighet till Liseberg för kidsen.

Håller med ovanstående. Var till high Chaparral med mitt jobb förra sommaren. Fantastiskt roligt och bra aktiviteter för vuxna och barn. Kommer definitivt åka dit med min son i sommar.
 
Toppen