Senaste nytt

Vad göra med 62 000 Eurobonuspoäng?

johisco

Medlem
Jo jag misstänker att reaktionen kan bli minst sagt lite häftig om jag drar iväg själv... Får klura på hur jag löser det. Hotell istället kanske inte är så dumt...

Angola och Mozambique låter ju minst sagt annorlunda, kul! Mellanlanding i Etiopien =D Med vilket flygbolag är det? Är ju som sagt väldigt sugen på att flyga business!
 

johisco

Medlem
jumbooze, menar du med Lufthansa? Är FCT deras lounge? First låter ju riktigt trevligt.... Men då bokar man en enkel hem då antar jag. 10 000 till kan jag nog skrapa ihop...
 

Palazzi

Medlem
Jaha du!
Och vad tror du johiscos tjej skulle tycka om han ensam gav sig ut dylik resa?
Misstänker att jag är avsevärt äldre än honom, men reaktionen från fru ulagun vill jag bara inte tänka på om jag kom hem och bokat detta endast för egen räkning:mad:

Jag väljer att inte analysera hur @joshico's tjej skulle reagera, men hoppas att han tolkat henne rätt när han skrev:

"Helst skulle jag vilja hitta någon deal för 2 så tjejen kan åka med men inte nödvändigt då hon nog inte har förståelsen för att själva resan kan vara målet också =D "

Jag försökte bara hitta något utifrån angiven budget, men jag skulle också prioriterat att ta med respektive.... Isf - glöm Business Class. Man kan ha trevligt ändå :)
 
Last edited:

HenrikAI

Medlem
Om det inte är ett måste med business eller first så kanske Svalbard kan vara ett alternativ? T/r för två personer i samt en natt på Radisson = 60000 poäng.

http://www.businessclass.se/reserapporter/1562-longyearbyen-svalbard-sommaren-2011-a.html
http://www.businessclass.se/reserapporter/5422-svalbard-med-barn-under-sen-vintersaesong.html
http://www.businessclass.se/reserapporter/11863-sensationella-svalbard-ett-bildreportage.html

Köper du separat flygbiljett till Oslo kan du få två nätter på Svalbard. Kan vara värt att räkna på kanske.
 
Last edited:

johisco

Medlem
Tack HenrikAl för bra förslag! Dock blev jag sjukt sugen på FCT men fattar inte hur jag bokar... Ringde SAS EB men han påstod att det inte gick att boka LH med EB-poäng??
 

karho

Medlem
Tack HenrikAl för bra förslag! Dock blev jag sjukt sugen på FCT men fattar inte hur jag bokar... Ringde SAS EB men han påstod att det inte gick att boka LH med EB-poäng??

Det går dock bara att boka förstaklassbiljetter inom två veckor från avresedatum, det kanske var det agenten menade? Att det inte går att boka längre fram alltså.
 

johisco

Medlem
Aha... Är det bara inom två veckor!? Jag vet inte vad han menade men verkade rätt kass generellt och jag orkade inte ta diskussionen även om jag förstod att han var ute och cyklade. Han förstod heller inte skillnaden på First och Business.

Men är det 72000 EB-poäng hela vägen ARN-DXB då? Kan inte tabell. Och kan man kombinera med någon annan Business mellan ARN och FRA? Så man slipper SAS plus om det skulle vara codeshare..
 
Toppen